Escape Room Overijssel,

vanaf 12,50 p.p.
escaperoom overijssel

Daar zit je, met een groep mensen opgesloten in een bunker uit de Tweede Wereldoorlog of in een mysterieuze Gentlemen’s Room. Het enige dat jullie mee hebben gekregen zijn een paar aanwijzingen en maximaal één uur de tijd om jezelf te bevrijden uit deze benaderde situatie. Door spannende raadsels op te lossen, door samen te werken en door vertrouwen in elkaar.

Voor wie?

Onze twee binnen escape rooms vallen eigenlijk bij alle soorten groepen in de smaak. Samenwerking en vertrouwen in elkaar speelt een rol, dat maakt de escape room zeker geschikt voor een personeelsuitje. Maar ook families, vrienden en scholen beleefden super veel plezier aan hun deelname aan onze escape rooms!


Je kunt kiezen uit drie verschillende escape games, De Bunker en de Gentlemen’s Room die je binnen zijn. Buiten hebben we Escape the forest, een bijzondere escape game in het bos!

Ook voor grote groepen!
Wanneer je met een grote groep bent, gaat een deel alvast bezig met de escape games. De andere teamleden kunnen genieten van een drankje aan de bar of op ons terras, maar we kunnen ook andere activiteiten aanbieden. Denk aan de klimwand, abseilen, suppen of handboogschieten. Zo worden de escape rooms en Escape the Forest onderdeel van een spannend en uitdagend activiteitenprogramma!

Meer informatie lees je ook op onze speciale website. Op die plek kan je direct boeken. Dit kan ook door contact met ons op te nemen.

 

Tijd, prijs en groepsgrootte


De binnen escape rooms kosten  €100,- per kamer, ongeacht het aantal personen (3-8 p.) Tijdsduur is 1 uur.
Escape the Forest boek je vanaf € 125,- en is voor groepen van 7 -13 p. Tijdsduur is 1,5 uur.

Mijn offerte aanvraag:

Weten wat de kosten van een activiteit zijn? Vul hieronder uw voorkeuren in en plaats het in uw mandje. Ga naar uw mandje om uw offerte aanvraag definitief te maken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Minimum aantal deelnemers: 8
Selecteer Datum
 :  

* Vereiste velden

€ 12,50

Anderen bekeken ook: