Ik heb een vraag
Wilgenweard

Escape room tijdens een vrijgezellenfeest

Een gegarandeerd succes tijdens een vrijgezellenfeest: een escape room! De vrijgezel in kwestie wordt samen met zijn of haar vrienden opgesloten in een donkere escape room Der Bunker of mysterieuze Gentlemen’s Room, de outdoor variant Escape The Forest of Beat The Matrix, the next level escape experience. Het enige wat jullie hebben meegekregen zijn een paar aanwijzingen en een tijdslimiet om opdrachten uit te voeren en te ontsnappen. Escape Room Overijssel  & De Wilgenweard hebben 4 geweldige escape spellen tot je beschikking. Voor kleine en grote vrijgezellengroepen, al vanaf 3 personen.

Kies uit één van onze arrangementen voor een geslaagd vrijgezellenfeest in Twente of Overijssel!

Escape Room De Bunker

Deze escape room ademt de sfeer van de Tweede Wereldoorlog. De woorden en instructies op de wanden zijn in het Duits, er is een authentiek overdrukventiel aanwezig en ook een echte Duitse officierskist is deel van de inrichting van de kamer. Jullie staan nog maar net binnen in deze spannende ruimte of de telefoon gaat. ‘Kijk in de kast’, vertelt een duistere stem. Is dit de manier waarop de hints binnen komen? En lukt het jullie de hints en raadsels te ontcijferen terwijl het geluid van vallende bommen door de ruimte dreunt?

tweede wereld oorlog escape room

Escape Room The Gentlemen’s Room

Vanaf medio 2016 hebben we een tweede escape room: The Gentlemen’s Room. Hier binnen waan je je in 1841. Thomas Ainsworth, de succesvolle directeur van het plaatselijke agentschap van de Nederlandsche Handel-Maatschappij, wordt op 13 februari 1841 dood wordt aangetroffen in zijn Gentlemen’s Room. Wat is er gebeurd met de man die de afgelopen decennia bezig is geweest de textielindustrie in Twente van de grond te krijgen? Is het toeval dat Thomas die maand bijna slachtoffer werd van meerdere ongelukken? En waarom duikt de naam van Douwes Dekker, de schrijver van het beroemde boek ‘Max Havelaar, de koffie-veiling der Nederlandsche Handel-Maatschappij’ op in dit verhaal?

Laat je inspireren door onze (binnen)activiteiten!

Escape The Forest- Outdoor Escape Game

Escape the Forest is een escape game in het bos, met vier uitdagende opdrachten. Jullie starten vastgeketend aan een boom midden in het bos. Vier opdrachten die achtereenvolgens moeten worden uitgevoerd. Lukt het niet binnen de tijd? Dan vertrekken jullie helaas zonder punten naar de volgende opdracht. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren én bij het eindspel een scherpe tijd neer te zetten. Lukt het jullie om het record te breken?

Nieuwsgierig en alvast deze geweldige activiteit boeken? Kijk hier voor meer informatie.

Escape the forest bij de Wilgenweard

Beat The Matrix, the next level escape experience

Beat The Matrix is een 80 minuten durend escape spel met 10 verschillende kamers. Dit escape spel is gebaseerd op de film The Matrix en heeft super gave Virtual Reality-, Augmented Reality- & laser games. Het spel speel je al met minimaal 2 en maximaal 32 personen! Per kamer probeer je zoveel mogelijk punten te scoren en de geheime code te vinden om de Matrix te verslaan. Beat The Matrix speel je in kleine groepjes van 3/4 personen, waardoor je een erg leuk competitie element krijgt.

Beat The Matrix noemen we dan ook; the next level escape experience.

Beat the Matrix bij de Wilgenweard NIjverdal

Voor wie?

Beide escape rooms zijn geschikt voor groepen tussen de 2 en 32 personen. Grotere groep voor je vrijgezellenfeest? Of nog op zoek naar een andere activiteit? Geen probleem! Een deel van de groep gaat de escape room in en de overgebleven vrienden kiezen voor andere activiteiten die perfect passen bij een vrijgezellenfeest. Zoals abseilen, een survivaltouwbaanhandboogschieten of Archery Tag (Shoot out).

Vrijgezellenfeest met overnachting

Overnachten na een vrijgezellenfeest is bij ons mogelijk. Zo kunnen jullie de avond gezellig doorbrengen aan de bar, met een themafeest of pubquiz bijvoorbeeld. Geen discussie over wie ‘de bob’ is en in de ochtend tijd om na te praten over de gezellige vrijgezellendag.

Zie jij zo’n vrijgezellenfeest wel zitten? Neem contact op met één van ons voor meer informatie of voor een arrangement op maat. Je kunt ook alvast één van onze brochures downloaden. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!