Ik heb een vraag
Wilgenweard

NIEUW! Rijkshotel De Nor! Dé Escape game voor thuis

Het is al decennia één van de grootste mysteries van Nijverdal; de ontsnapping van de bende Coetus Delta in 1997 uit Rijkshotel de Nor; De gevangenis waaruit ontsnappen niet mogelijk was.

Het is nog altijd een raadsel hoe ze uit hun cellen en vervolgens uit de gevangenis ontsnapt zijn. Hoe is het ze gelukt? De ontsnapping is legendarisch en er doen de wildste geruchten de ronde over hoe ze zijn gevlucht.

Zo beweren er mensen dat de bendeleden door goed met elkaar samen te werken zijn ontsnapt. Ook gaat het gerucht dat er aanwijzingen verborgen zijn in hun cellen, zodat ze opnieuw kunnen ontsnappen als ze toch weer opgepakt worden. Het blijven geruchten, want de aanwijzingen en ontsnappingsmiddelen zijn nooit gevonden in de cellen.

Maarrrr, het is aan jullie om de aanwijzingen te vinden in de cellen!
Ontsnappen zal niet makkelijk worden. Vinden jullie de weg naar de vrijheid?

Hoe speel je Escape game Rijkshotel de Nor?

De Escape game voor thuis speel je gezellig in je eigen huis met z’n 2-en of met je familie, vrienden en collega’s die zich ergens anders bevinden.
Dat maakt deze escapegame ook zo leuk: je kunt het met z’n 2-en of met maximaal 8 mensen spelen. Zo kun je samen een spel spelen zonder dat je bij elkaar zit, maar door de escapegame -waarbij je moet videobellen met elkaar- toch een oergezellige avond hebt.

Prijs

De escape game voor thuis kost €25,- totaal en duurt ongeveer 1,5 uur. Het spel speel je met 2 tot 8 personen.