Ik heb een vraag
Eten & Drinken

Eten & Drinken

Bekijk hieronder ons ontbijt, lunch en diner aanbod: Barbecueën aan de oevers van de Regge, een drankje en hapje op ons waterterras, zelf je pizza’s bakken of een lekker diner van de kaart: geniet van lekker eten & drinken én het buitengewone uitzicht! 

Al meer dan 20 jaar lang staat chef kok Arno in de keuken van De Wilgenweard met maar één doel: onze gasten laten genieten van diners, buffetten, barbecues, dessertbuffetlunches en ontbijtjes. Hij krijgt hierbij hulp van sous chef Jonathan en Henk. Alle drie de heren luisteren graag naar specifieke wensen van onze gasten en passen hun menu’s hier op aan.

Eten & drinken op unieke locatie

De Wilgenweard ligt op een unieke plek: aan de rand van de Sallandse Heuvelrug en aan de Regge in Nijverdal (Twente, Overijssel). Onze locatie is omringd door natuur! Hierdoor kan je extra speciaal genieten van de lekkerste maaltijden in ons Grand Café, één van onze mooie zalen of op één van onze terrassen (in de zomer zelfs óp het water!).

Openingstijden diner bij De Wilgenweard

Geniet van onze heerlijke dinerkaart in ons Grand Café of op ons ruime terras. Let op, wij werken alleen op reservering! Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Kiest u voor een buffet of diner? Deze zijn te reserveren van dinsdag tot zaterdag. Op zondag is de keuken voor lunch of diner dicht, maar de pizzajolly, pannenkoekenjolly of bbq is wel mogelijk. Op maandag is de gehele keuken gesloten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Met lekker eten en drinken wordt ook jouw bedrijfsuitje, familiedag, vriendenweekend, schoolkamp of trainingskamp compleet. We bieden verschillende buffetten en arrangementen aan. Bekijk hieronder al onze eet en drink gerelateerde brochures.

Heb je specifieke (dieet)wensen, allergieën of originele ideeën, neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee, zodat jij een unieke ervaring beleeft bij De Wilgenweard in Nijverdal (Overijssel)!

Barbecue
Barbecue XL
Barbecue vegetarisch & kinderen
Buffetten
Europese buffet
Pizza's bakken
Diner van de kaart
Hamburgers
Dranken
Bierproeverij
Lunchbuffet
Lunchpakket
Ontbijtbuffet
Happerij buffet
Dessertbuffet
Stamppotbuffet
Winter arrangementen
Pastabuffet
On the side