Familie

Het is toch geweldig om een familiedag of familieweekend te kunnen organiseren? Bijkletsen met familie die je (soms) niet vaak ziet, samen sportief bezig zijn, lekker eten en vooral veel lol. 

De Wilgenweard biedt de ideale locatie voor een familie uitje. Water en bossen om de hoek en volop mogelijkheden voor sportieve en creatieve activiteiten. Een tocht met een rondvaartboot of liever kanoën, Expeditie Robinson of de escaperoom? Kies uit activiteiten en workshops die geschikt zijn voor jong en oud. Spellen die leuk zijn om te doen, maar ook om naar te kijken. Bovendien is ons activiteitenterrein overzichtelijk, zodat je de rest van de familie niet uit het oog verliest. 

Na een actieve dag of lekker feesten blijven slapen kan natuurlijk ook. We hebben 12 tweepersoonskamers voor je beschikbaar. Uiteraard hebben we voor kinderen speciale tarieven. Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!