Ik heb een vraag
Familiedag Wie is de Mol in Overijssel of Twente organiseren?

Familiedag Wie is de Mol in Overijssel of Twente organiseren?

Organiseer jij een familiedag in Overijssel of Twente en ben je op zoek naar een origineel programma, vol fun en een beetje actie? Stap dan in de wereld van ‘Wie is de Mol?’. Je kent dit populaire televisieprogramma ongetwijfeld en nu hebben jullie de kans om zelf deel te nemen! Wie is de Mol is een perfecte activiteit voor een familiedag met jong en oud!

Na ontvangst met koffie en wat lekkers gaan jullie aan de slag met allerlei leuke spellen. Zo moeten jullie onder de grond een Maya puzzel oplossen (de Mol voelt zich hier vast op zijn gemak!) en spelen jullie een spel waarbij de welbekende portofoons een belangrijke rol spelen. Ook is er een spannende foto-opdracht, een ingewikkelde vispuzzel en een eilandenopdracht waarbij samenwerking essentieel is.

Speel tijdens je bedrijfsuitje, familiedag of vriendendag Wie is de mol bij De Wilgenweard in Nijverdal.

 De Mol saboteert!

Terwijl bijna iedereen goed zijn best doet om zoveel mogelijk punten te verzamelen, heeft één van jullie de opdracht gekregen om de boel te saboteren. Dus kijk goed om je heen, wie gedraagt zich verdacht? Stel elkaar goede vragen en observeer tijdens de spellen. Degene die aan het eind van de dag de meeste kennis paraat heeft over het spel en de Mol is de grote winnaar. En gaat natuurlijk naar huis met de eeuwige roem!

Eten en drinken

Al ruim 15 jaar lang staat chef kok Arno in de keuken van de Wilgenweard met maar één doel: onze gasten laten genieten van diners, buffetten, barbecues, lunches en ontbijtjes. Hij krijgt hierbij hulp van sous chef Jonathan. Beide heren luisteren graag naar specifieke wensen van onze gasten en passen hun menu’s hier op aan. Bekijk hier ons aanbod van eten & drinken. Heb je specifieke (dieet)wensen of originele ideeën, neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee! 

Wat bieden we nog meer aan?

Zelf een programma samenstellen voor jullie familiedag in Overijssel of Twente kan ook! Houden jullie van water, dan is een tocht in de rondvaartboot of kanoën erg leuk. Spanning meer iets voor jullie? Kies dan voor de escaperoom of navigatie challenge,Expeditie Robinson of een kompastocht valt eigenlijk bij alle families in de smaak. 

Navigatie challenge door de Sallandse heuvelrug als familiedag of bedrijfsuitje

Meer informatie en contact

Wil je meer informatie over ons Wie is de Mol? arrangement of ben je op zoek naar een ander actief en gezellig programma? Bekijk dan hier ons complete aanbod of download één van onze brochures. Natuurlijk kan je ook telefonisch contact opnemen: 0548 – 681338. We hopen jullie snel te zien op één van de mooiste plekjes in Overijssel!

Beste Bezoeker!

Helaas moeten wij tot 1 juni onze deuren dicht houden. Dat betekent dat alle reserveringen tot 1 juni komen te vervallen.
Vanaf 1 juni nemen wij weer reserveringen aan. Deze kun je via de website plaatsen.
Telefonisch zijn wij op dit moment slecht bereikbaar. De e-mail wordt regelmatig gelezen en beantwoord.
Mocht je graag telefonisch contact hebben kun je via onderstaande formulier een terug bel verzoek plaatsen.

Let goed op jezelf en op elkaar! ❤️

Graag tot snel! Team De Wilgenweard

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over een activiteit