Ik heb een vraag
Wilgenweard

Familiedag Wie is de Saboteur? in Overijssel of Twente organiseren?

Organiseer jij een familiedag in Overijssel of Twente en ben je op zoek naar een origineel programma, vol fun en een beetje actie? Stap dan in de wereld van bedrog en verraad. Is jouw familielid goed in liegen of ontdek jij gelijk dat diegene de Saboteur is? Familiedag Wie is de Saboteur? is een perfecte activiteit voor jong en oud!

Na ontvangst met koffie en wat lekkers gaan jullie aan de slag met allerlei leuke spellen. Zo moeten jullie onder de grond een Maya puzzel oplossen en spelen jullie een spel waarbij de portofoons een belangrijke rol spelen. Ook is er een spannende foto-opdracht, een ingewikkelde vispuzzel en een eilandenopdracht waarbij samenwerking essentieel is.

Speel tijdens je bedrijfsuitje, familiedag of vriendendag Wie is de mol bij De Wilgenweard in Nijverdal.

 De Saboteur gaat erop los!

Terwijl bijna iedereen goed zijn best doet om zoveel mogelijk punten te verzamelen, heeft één van jullie de opdracht gekregen om de boel te saboteren. Dus kijk goed om je heen, wie gedraagt zich verdacht? Stel elkaar goede vragen en observeer tijdens de spellen. Degene die aan het eind van de dag de meeste kennis paraat heeft over het spel en de Saboteur is de grote winnaar. En gaat natuurlijk naar huis met de eeuwige roem!

Eten en drinken

Al ruim 20 jaar lang staat chef kok Arno in de keuken van de Wilgenweard met maar één doel: onze gasten laten genieten van diners, buffetten, barbecues, lunches en ontbijtjes. Hij krijgt hierbij hulp van sous chef Jonathan. Beide heren luisteren graag naar specifieke wensen van onze gasten en passen hun menu’s hier op aan. Bekijk hier ons aanbod van eten & drinken. Heb je specifieke (dieet)wensen of originele ideeën, neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee! 

Wat bieden we nog meer aan?

Zelf een programma samenstellen voor jullie familiedag in Overijssel of Twente kan ook! Houden jullie van water, dan is suppen, vlot bouwen of kanoën erg leuk. Spanning meer iets voor jullie? Kies dan voor de escaperoom of navigatie challenge, Expeditie Robinson of een kompastocht valt eigenlijk bij alle families in de smaak. 

Navigatie challenge door de Sallandse heuvelrug als familiedag of bedrijfsuitje

Meer informatie en contact

Wil je meer informatie over ons familiedag Wie is de Saboteur? arrangement of ben je op zoek naar een ander actief en gezellig programma? Bekijk dan hier ons complete aanbod. Natuurlijk kan je ook telefonisch contact opnemen: 0548 – 681338. We hopen jullie snel te zien op één van de mooiste plekjes in Overijssel!