Ik heb een vraag

Familieweekend

Een familieweekend biedt jullie de tijd om echt goed bij te praten, actief en sportief bezig te zijn, maar ook om te borrelen, lekker te eten en te feesten! Wij stellen samen met jou een programma samen dat past bij jullie wensen en budget.

Populair is een familieweekend in de stijl van Wie is de Mol? of Expeditie Robinson. Maar ook een sportief programma met handboogschietenkanovaren en een escape room of Beat The Matrix valt altijd in de smaak. Bekijk ons aanbod van sportieve activiteiten maar eens voor alle opties.Beat the Matrix, next level escaperoom

De Wilgenweard biedt de ideale locatie voor een familieweekend. Water en bossen om de hoek en volop mogelijkheden voor sportieve en creatieve activiteiten. Ons activiteitenterrein is overzichtelijk, zodat je de rest van de familie niet uit het oog verliest. We hebben 12 tweepersoonskamers en drie sfeervolle feestzalen. Koken en afwassen hoeft dit weekend niet, de kok en bediening zijn inclusief!

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

Top