Ik heb een vraag
Feesten & Bruiloften

Feesten & Bruiloften

Komt er een bijzondere gelegenheid aan? Zijn jullie een jubilerend echtpaar? Wordt er iemand Abraham of Sarah? Of is er zomaar een reden voor een feestje? Onze zalen, keuken en bediening zijn de juiste ingrediënten voor een geslaagd feestje.

Zalen passend bij jouw wensen

De Wilgenweard heeft drie zalen die elk sfeervol en stijlvol zijn ingericht. Een dansvloer waar flink gefeest zal worden of een beamer waarop je een film of fotopresentatie kunt laten zien? Dat wordt met één druk op de knop geregeld worden. In de zomer is onze biergarten aan rivier de Regge een sfeervolle en romantische plek om je feest te vieren. Wij hebben ruimte tot 120 personen.

feestzalen bij de Wilgenweard Nijverdal (2)

Buitenfeest

Tikje avontuurlijk, zinnenprikkelend en spraakmakend zijn de buitenfeesten en trouwfeesten die we op de terrassen aan de Regge organiseren. Zwoel briesje, verlichting die weerkaatst in het water, passende muziek, hapje en drankje onvergetelijk!

Eten en drinken

Onze koks kunnen diverse buffetten, barbecues en hapjes voor jullie bereiden waarbij ook veel aanvullingen zijn te bestellen. Bekijk ons aanbod van eten & drinken.

Kom de sfeer proeven

Lijkt het je leuk om je gasten bij De Wilgenweard te ontvangen? Kom dan eerst even langs en proef de sfeer in onze zalen. We kunnen dan al je wensen bespreken en een onvergetelijk feest voor je organiseren: groot en klein.

Overnachten

Ook is het mogelijk om na afloop van het feest in onze herberg te overnachten. Bekijk hier de mogelijkheden.

Unieke (trouw)feest

Ieder feest is uniek. In overleg met jullie stellen we een programma samen, wat voldoet aan jullie wensen. Bel of stuur een mail voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We laten je graag al onze mogelijkheden zien!

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!