Ik heb een vraag
Wilgenweard

Feestlocatie in Overijssel nodig? De beste tips op een rijtje!

Ieder feest valt of staat met de locatie. Een sfeervolle zaal, muziek afgestemd op jouw wensen, lekkere drankjes en hapjes, gastvrije medewerkers en misschien wel een live band of themafeest. Zoek jij een feestlocatie in Overijssel die aan al deze kenmerken voldoet? Dan ben je bij De Wilgenweard in Nijverdal op de perfecte plek!

Verjaardagsfeest

Komen Sarah en/of Abraham in zicht? Of wil jij jouw dertigste levensjaar met een spetterend feest inluiden? Onze zalen lenen zich super goed voor een geweldig verjaardagsfeest. Samen met jou denken we na over de aankleding van de zaal (slingers en ballonnen, jaren ’80 aankleding of een heuse disco setting), de muziek (een fijne playlist of misschien wel een DJ), de hapjes en drankjes en eventuele activiteiten. Hoe groot of klein je het wilt aanpakken, het is allemaal mogelijk in één van onze zalen.

do you remember bij de Wilgenweard Nijverdal

Jubileum

Bepaalde mijlpalen verdienen een knalfeest. Dus ben je 25 jaar getrouwd, 12 ½ jaar in dienst of vier je een ander jubileum? We vinden het een eer om dit feest voor jou te hosten. We hebben meerdere zalen beschikbaar, voor grote en kleine groepen. Deze kleden we aan in de stijl die past bij jouw jubileum. Samen overleggen we over de aankleding, het eten en drinken en over het eventueel toevoegen van passende activiteiten.

Bruiloft

Jullie bruiloft moet de mooiste dag van jullie leven worden…. dus dat vraagt om een geweldige feestlocatie! Wij hebben drie sfeervolle zalen, voor elk budget wat wils. Hier ontvangen we grote en kleine groepen, er kan fantastisch gedanst worden en natuurlijk zorgen we voor een geweldige aankleding en heerlijk eten! In deze blog lees je nog vijf redenen om jullie bruiloft te vieren in één van onze feestzalen!

Themafeest

Lekker een avond dansen, feestvieren, gezellig kletsen, lekker eten en drinken met vrienden, familie of collega’s: dat klinkt goed toch? Wij bieden de leukste themafeesten en spelen hierbij in op de actualiteit én op wensen van onze gasten. Momenteel zijn Ik hou van Holland, Expeditie Robinson en Wie is de Saboteur? veel geboekte thema’s. Maar ook het CSI Moordspel en de pubquiz of swingo bingo blijven favorieten.

Bedrijfsfeest

Je hebt vast al een doel voor ogen voor jullie bedrijfsfeest in Twente, Overijssel. Gezellig borrelen, uit je dak gaan op de dansvloer, competitie tussen collega’s, sportief bezig zijn of een combinatie van dit alles. Bij De Wilgenweard is het allemaal mogelijk. Populair zijn onze leuke themafeesten: Ik hou van HollandWie is de Saboteur? of Expeditie Robinson. Maar sportief bezig zijn met collega’s op de mountainbike of in een escape room / beat the matrix (next level escape experience voor grote groepen) is natuurlijk ook een goede optie.

Hier vind je een virtuele tour door onze feestlocatie. Wil je onze zalen persoonlijk komen bekijken? Dat kan altijd! Neem gerust contact met ons op.