Ik heb een vraag
Wilgenweard

Fort Boyard als bedrijfsuitje in Overijssel of Twente?

Al dertig jaar lang is Fort Boyard (met tussenpozen) op televisie. Bekende Nederlanders worstelen in de modder, beklimmen steile wanden, balanceren boven het water en deinzen niet terug voor zenuwslopend teamspel. Super leuk om op de beeldbuis te zien, maar natuurlijk nog veel gaver om zelf mee te maken! Stap in de wereld van Fort Boyard en strijd in teams om sleutels en de winst! Naast fysieke kracht zijn tactiek, samenwerking en goed denkwerk de belangrijkste factoren bij dit spel. Dat maakt Fort Boyard tot een ideaal bedrijfsuitje in Overijssel of Twente!

De Wilgenweard in Nijverdal is het speelveld van jullie Fort Boyard. We hebben een eigen activiteitenterrein met onder andere een ondergronds gangenstelsel en een spectaculaire touwbaan. Ons pand ligt aan het water en de rand van de bossen: de sfeer en entourage die precies past bij Fort Boyard! Over de spellen die jullie in teams gaan spelen hebben we heel goed nagedacht. Ze bevatten elementen van samenwerking, tactiek en fysieke kracht. Welk team kan dit het beste en wint zo de meeste sleutels? 

Fort Boyard als bedrijfsruitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of tijden een familieuitje

Wat gaan jullie doen?

In teams duiken jullie in een ondergronds gangenstelsel, gaan jullie handboogschieten, spelen een zenuwslopend teamspel waarbij de kleinste beweging wordt afgestraft, zijn prooi van een ballenkanon en ontkomen ook niet aan onze spectaculaire klimwand of touwparcours. Welk team doet dit het snelst en scoort hiermee de meeste sleutels? En die sleutels zijn weer van groot belang bij het super spannende finalespel!

Uitje en teambuilding combineren

Wil je een  combineren met een onderdeel teambuilding? Dat kan! Teams in beweging zetten is onze missie. Dit doen we door het aanbieden van teamuitjes en teambuilding met een actief karakter. Bij Fort Boyard draait het om uiteraard om plezier: samen een leuke dag beleven met collega’s. Maar als team hechter worden of meer leren over de samenwerking en elkaars kwaliteiten is natuurlijk mooi meegenomen. Hierin kan onze bedrijfstrainer van meerwaarde zijn. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze teambuilding.

Meer informatie en contact

Op onze website lees je van alles over Fort Boyard en andere bedrijfsuitjes en teambuilding. Veel van ons aanbod is maatwerk en wordt dus afgestemd op jullie wensen en behoeftes. Bel of mail ons dus gerust, zodat we persoonlijk kunnen toelichten wat er voor jullie mogelijk is. Download onze informatiebrochures alvast voor meer informatie.
Hopelijk tot snel op één van de mooiste plekjes van Overijssel!