Ik heb een vraag
Wilgenweard

Vakantie in Overijssel? Geniet van de activiteiten van ons zomerprogramma!

In de zomervakantie een dagje uit met je vrienden, familie of het gezin? De hele vakantie lang kun je meedoen aan super leuke zomer activiteiten. We hebben een tof zomerprogramma opgesteld. 

Geniet met elkaar van kanovarensuppen en mountainbiken tijdens jouw vakantie in Overijssel.

En bij slecht weer? Dan kun je de Escapegame Beat the Matrix of één van de Escape Rooms: de Bunker of The Gentlemen’s Room spelen. Ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 

 

Zomerprogramma

In de zomervakantie organiseren wij speciale activiteiten op het water en op ons eigen activiteitenterrein.

Kano by night

De zon gaat langzaam onder als je met de kano op pad gaat. Is het helemaal donker als je terugkomt? Kanovaren in het donker is een unieke en bijzondere ervaring die je kunt beleven op de Regge, vanaf De Wilgenweard. Je ervaart de rivier de Regge en de omgeving op een heel andere manier.

Na afloop van de kanotocht kun je genieten van een drankje op ons (verwarmde) terras aan het water.

Elke woensdagavond in juli en augustus om 21:00 & 22:00 uur. 

Terwijl de zon langzaam ondergaat ga je op pad met de kano. Is het helemaal donker als je terugkomt? Kanovaren in het donker is een unieke en bijzondere ervaring die je kunt beleven bij De Wilgenweard. Je ziet rivier de Regge en de omgeving eens op een andere manier.

 

Suppen bij zonsondergang

Suppen tijdens de zonsondergang is een unieke en bijzondere ervaring die je kunt beleven bij De Wilgenweard. Terwijl de zon langzaam ondergaat ga je op pad met je supboard.

Na afloop van de suptocht kun je genieten van een drankje op ons (verwarmde) terras aan het water. Bewonder zo de ondergaande zon…

Elke woensdagavond in juli en augustus om 21:00 uur. Voor reserveren en data kijk hier.

 

Ook leuk om te doen…

Niet alleen kun je ’s avonds kanovaren of suppen, maar ook overdag! Geen zonsondergang, maar wel zon (en hopelijk ook wat wolken of schaduw van de bomen langs de Regge, want anders brand je weg). De temperatuur van de Regge is dan ideaal voor een verfrissende duik.

Daarnaast hebben we ook andere leuke activiteiten!

  • Mountainbiken: Ga op pad in het bos met de mountainbike en fiets de groene of paarse route
  • Kompasmysterie: Vind de weg door het bos met een kompas
  • Navigatie Challenge: Met een GPS en kompas ga jij op pad om al puzzelend de weg terug te vinden naar De Wilgenweard

Binnenactiviteiten en escape rooms in het zomerprogramma

Is het slecht weer? Geen nood, we hebben veel leuke binnenactiviteiten. Duik in één van onze escape rooms, speel het fantastische Beat the matrix of rijd al puzzelend door de mooie omgeving van Twente, Salland of het Vechtdal met een Sterrit Autopuzzeltocht.

Lunchen of dineren aan de Regge

Het wordt lekker genieten van de lange avonden en het mooie weer. Dat doe je natuurlijk het liefst op een terras onder het genot van een hapje en een drankje. Laat De Wilgenweard nou net beschikken op één van de mooiste terrassen van Overijssel. Misschien ook wel van Nederland …

We beschikken over een terras aan het water, een terras óp het water, een overdekt terras, een hooibergterras én een gras terras. Genoeg plek dus! We ontvangen je graag voor een kopje koffie, borrel, lunch of diner. Combineer je uitje met een lekker hapje en drankje!

Coronaproof feest, borrel of diner organiseren bij De Wilgenweard in Nijverdal

Contact of meer info

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!