Ik heb een vraag
Geniet de hele zomer van super leuke activiteiten

Geniet de hele zomer van super leuke activiteiten

Zomer activiteiten bij De Wilgenweard

In de zomervakantie een dagje uit met de vrienden, familie of het gezin? De hele zomer lang organiseren we super leuke activiteiten.  Zo geniet je met elkaar van diverse outdoor activiteiten zoals; Kanovarensuppen, mountainbiken en verschillende kompas- en GPS tochten.

De meeste activiteiten zijn al te boeken vanaf 2 personen, dus ook voor kleine groepen hebben we een leuk programma. Verschillende activiteiten combineren kan natuurlijk ook! Geniet tussendoor of na afloop van een drankje of ijsje op ons terras aan het water. Een heerlijke manier om dit extra lange weekend te vieren!

Zomerprogramma

In de zomervakantie organiseren wij speciale avondactiviteiten op het water.

Kano by night

Terwijl de zon langzaam ondergaat ga je op pad met de kano. Is het helemaal donker als je terugkomt? Kanovaren in het donker is een unieke en bijzondere ervaring die je kunt beleven bij De Wilgenweard. Je ziet rivier de Regge en de omgeving eens op een andere manier. Na afloop van de kanotocht kun je genieten van een drankje op ons (verwarmde) terras aan het water. Voor reserveren en data & startijden kijk hier.

Terwijl de zon langzaam ondergaat ga je op pad met de kano. Is het helemaal donker als je terugkomt? Kanovaren in het donker is een unieke en bijzondere ervaring die je kunt beleven bij De Wilgenweard. Je ziet rivier de Regge en de omgeving eens op een andere manier.

Suppen bij zonsondergang

Suppen tijdens de zonsondergang is een unieke en bijzondere ervaring die je kunt beleven bij De Wilgenweard. Terwijl de zon langzaam ondergaat ga je op pad met de supboard. Je ziet rivier de Regge en de omgeving eens op een andere manier. Na afloop van de suptocht kun je genieten van een drankje op ons (verwarmde) terras aan het water. Laat je verwonderen door de ondergaande zon! Voor reserveren en data & startijden kijk hier.

Binnenactiviteiten & Escape rooms

We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar ook als het niet zo warm weer is kunnen we toch veel leuke activiteiten aanbieden. We hebben binnen in ons pand een klimwand, duik in één van onze escape rooms,  beat the matrix of speel het Wie is de Mol spel.

Contact of meer info

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Beste Bezoeker!

Helaas moeten wij tot 1 juni onze deuren dicht houden. Dat betekent dat alle reserveringen tot 1 juni komen te vervallen.
Vanaf 1 juni nemen wij weer reserveringen aan. Deze kun je via de website plaatsen.
Telefonisch zijn wij op dit moment slecht bereikbaar. De e-mail wordt regelmatig gelezen en beantwoord.
Mocht je graag telefonisch contact hebben kun je via onderstaande formulier een terug bel verzoek plaatsen.

Let goed op jezelf en op elkaar! ❤️

Graag tot snel! Team De Wilgenweard

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over een activiteit