Ik heb een vraag
Wilgenweard

Vakantie in eigen land? Geniet van de activiteiten van ons zomerprogramma!

In de zomervakantie een dagje uit met je vrienden, familie of het gezin? De hele vakantie lang kun je meedoen aan super leuke zomer activiteiten. We hebben een tof zomerprogramma opgesteld. 

Geniet met elkaar van Kanovarensuppen, mountainbiken en het avontuurlijke buitensportuitje. Bekijk ons hele aanbod, dat gelukkig weer een stuk uitgebreider is vanaf 1 juli!

En bij slecht weer? Dan kun je de Escapegame Beat the Matrix of één van de Escape Rooms: de Bunker of The Gentlemen’s Room spelen. Ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 

 

Zomerprogramma

In de zomervakantie organiseren wij speciale activiteiten op het water en op ons eigen activiteitenterrein.

Kano by night

De zon gaat langzaam onder als je met de kano op pad gaat. Is het helemaal donker als je terugkomt? Kanovaren in het donker is een unieke en bijzondere ervaring die je kunt beleven op de Regge, vanaf De Wilgenweard. Je ervaart het riviertje  de Regge en de omgeving op een heel andere manier.

Na afloop van de kanotocht kun je genieten van een drankje op ons (verwarmde) terras aan het water.

Elke woensdagavond in juli en augustus om 21:00 & 22:00 uur. 

Terwijl de zon langzaam ondergaat ga je op pad met de kano. Is het helemaal donker als je terugkomt? Kanovaren in het donker is een unieke en bijzondere ervaring die je kunt beleven bij De Wilgenweard. Je ziet rivier de Regge en de omgeving eens op een andere manier.

 

Suppen bij zonsondergang

Suppen tijdens de zonsondergang is een unieke en bijzondere ervaring die je kunt beleven bij De Wilgenweard. Terwijl de zon langzaam ondergaat ga je op pad met je supboard.

Na afloop van de suptocht kun je genieten van een drankje op ons (verwarmde) terras aan het water. Bewonder zo de ondergaande zon…

Elke woensdagavond in juli en augustus om 21:00 uur. Voor reserveren en data kijk hier.

 

Binnenactiviteiten en escape rooms in het zomerprogramma

Is het slecht weer? Geen nood, we hebben veel leuke binnenactiviteiten. Duik in één van onze escape rooms, speel het fantastische Beat the matrix of  Wie is de Mol spel.

Uit eten aan De Regge

Het wordt lekker lang genieten op het terras; Combineer je uitje met een lekker hapje en drankje!

Contact of meer info

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!