Ik heb een vraag
Vakantie in eigen land? Geniet van de activiteiten van ons zomerprogramma!

Vakantie in eigen land? Geniet van de activiteiten van ons zomerprogramma!

In de zomervakantie een dagje uit met je vrienden, familie of het gezin? De hele vakantie lang kun je meedoen aan  super leuke zomer activiteiten.

Geniet met elkaar van Kanovarensuppen, mountainbiken en het avontuurlijke buitensportuitje. Bekijk ons hele coronaproof aanbod, dat gelukkig weer een stuk uitgebreider is vanaf 1 juli!

En bij slecht weer? Dan kun je de escapegame beat the matrix of één van de escaperooms, de Bunker of The Gentlemen’s room spelen. Ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 

 

Zomerprogramma

In de zomervakantie organiseren wij speciale activiteiten op het water en op ons eigen activiteitenterrein.

Kano by night

De zon gaat langzaam onder als je met de kano op pad gaat. Is het helemaal donker als je terugkomt? Kanovaren in het donker is een unieke en bijzondere ervaring die je kunt beleven op de Regge, vanaf De Wilgenweard. Je ervaart het riviertje  de Regge en de omgeving op een heel andere manier.

Na afloop van de kanotocht kun je genieten van een drankje op ons (verwarmde) terras aan het water.

Elke woensdagavond in juli en augustus om 21:00 & 22:00 uur.  Voor reserveren en data  kijk hier.

Terwijl de zon langzaam ondergaat ga je op pad met de kano. Is het helemaal donker als je terugkomt? Kanovaren in het donker is een unieke en bijzondere ervaring die je kunt beleven bij De Wilgenweard. Je ziet rivier de Regge en de omgeving eens op een andere manier.

 

Suppen bij zonsondergang

Suppen tijdens de zonsondergang is een unieke en bijzondere ervaring die je kunt beleven bij De Wilgenweard. Terwijl de zon langzaam ondergaat ga je op pad met je supboard.

Na afloop van de suptocht kun je genieten van een drankje op ons (verwarmde) terras aan het water. Bewonder zo de ondergaande zon…

Elke woensdagavond in juli en augustus om 21:00 uur. Voor reserveren en data kijk hier.

 

Avontuurlijk buitensportuitje

Elke donderdag &  zondag in de zomervakantie kun je van 14.00-17.00 uur meedoen aan het Avontuurlijke buitensportuitje!  Kom klimmen en klauteren over het touwparcours, schieten met de handboog en een kano- of suptocht over het riviertje de Regge.

Geniet van dit avontuurlijke buitensportuitje voor families, 2-tallen of vrienden, vanaf 8 jaar.
Reserveer hier!

 

Stoer toer’n in een kioti

Deze lichten we er even uit, omdat het uniek is dat we deze kekke karretjes kunnen verhuren. Normaal rijden ze op Lowlands en de Zwarte cross. 
Heb je een rijbewijs? Dan kun je ze boeken!

Binnenactiviteiten & Escape rooms

Is het slecht weer? Geen nood, we hebben veel leuke binnenactiviteiten. Duik in één van onze escape rooms, speel het fantastische Beat the matrix of  Wie is de Mol spel.

Uit eten aan De Regge

Het wordt lekker lang genieten op het terras; Op de zaterdagen in juli en augustus maken we er een echt bourgondisch feestje van met de Hamburger Fiësta!

Elke zondag in juli en augustus steken we het vuur aan en kun je aanschuiven bij een echte American style barbecue: Texas bbq.

 Liever van de kaart eten? Dat kan van woensdag t/m zondag.

Contact of meer info

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!