Groepsaccommodatie

Ben jij op zoek naar een unieke groepsaccommodatie in Twente (Overijssel) voor een familieweekend, bedrijfstraining, personeelsfeest of schoolkamp? Dan ben je bij De Wilgenweard aan het goede adres. 

Ons pand aan de Regge en de rand van het bos is een geweldige groepsaccommodatie in Twente. We hebben drie sfeervolle zalen die we in kunnen richten voor groepen van 20 tot 110 personen, voor een vergadering, een familiefeest, een bedrijfstraining of een ander doel. 

Overnachten na een vergadering of personeelsfeest is mogelijk, we hebben 12 kamers voor 2 personen voor  je beschikbaar. En voor het eten en drinken wordt gezorgd, overdag, ’s avonds, in de groepsaccommodatie of buiten op locatie. Maak je dag of weekend onvergetelijk door sportieve activiteiten, workshops of teambuildingsopdrachten toe te voegen aan je programma.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!