Ik heb een vraag
Wilgenweard

Groepsuitje met je familie of vrienden.

Toch een beetje gespannen kijk je om je heen. Iedereen zit aandachtig de brieven te lezen die uitgedeeld worden. Wie zou de Saboteur zijn..? Dit themaspel wordt veel geboekt bij een groepsuitje. Iets voor jouw groep?

Voor een dag of zelfs een heel weekend voor je groepsuitje, vind je bij ons een groot aanbod

Om je op weg te helpen hebben we hieronder 6 tips voor je op een rij gezet voor een supergezellig groepsuitje.

Tip 1: Thema [MEEST GEBOEKT]

“Opschieten jongens, bij de anderen brandt het touw al!” Spannend, dat eindspel van Expeditie Robinson.

Een themaspel dat uitdagend is en vol competitie én het meest geboekte groepsuitje van 2021!

Net als Wie is de Saboteur? of Fort Boyard, wat ook uitdagende spellen zijn waarbij actie, competitie en slim nadenken centraal staan. Kies welk thema het beste bij jullie past, voor een vriendenweekend om nooit te vergeten!

sportieve groepen bij de Wilgenweard1

Tip 2: De natuur in

Een middagje actief de bossen in, de heuvels over, lekker vies, moe en voldaan terugkomen na een fantastische mountainbiketocht. Vanaf de Wilgenweard fiets je met je mountainbike direct de bossen in van de Sallandse Heuvelrug.

Bike de groene Reggedal route die langs de Wilgenweard loopt combineer het met de pittige paarse route, met pittige beklimmingen van 20% en afdalingen van wel 500 meter!

De mountainbikeroutes zijn aan elkaar verknoopt waardoor je eindeloos kunt biken…

Liever het water op? Maak een tocht in onze kano’s of op een supboard.

mountainbiken bij de Wilgenweard

Tip 3: Spanning

Houden jij en je vrienden wel van een beetje spanning en competitie? Kies voor één van onze geweldige escape rooms: de Bunker of The Gentlemens Room of de buiten escapegame, Escape the Forest!

Ben je toe aan de next step op het gebied van escapen? Probeer het geheim van de Matrix te ontrafelen in 10 kamers. In elke kamer vind je een andere wereld, waar je in unieke spellen zoveel mogelijk punten probeert te scoren. Vergeet niet om de code voor de Matrix te ontrafelen!

escape room beat the matrix. Geschikt voor grootte groepen

Tip 3: Battle!

Bestaat jouw groep uit mannen en vrouwen? Dan zijn jullie vast wel te porren voor een battle tussen de sekses. Daag elkaar uit tijdens een thema-avond  Ik hou van Holland‘. Waan je in het decor van het populaire televisieprogramma. Met je groep speel je grappige en spannende spellen om te bepalen of de mannen of de vrouwen er vandoor gaan met de eeuwige roem!

Tip 5: Een swingende avond!

Een potje bingo spelen om een koffiezet apparaat, een pond kaas of een fles wijn? Nope!

Terwijl je gezellig danst en een drankje drinkt met je collega’s, vrienden of familie, kruis je de muziek hits die voorbijkomen weg op je bingokaart. Heb je de kaart vol? SWINGO! Dat is de Swingo Bingo, een super gezellig feest dat je meeneemt in de wereld van muziek. 

Swingo Bingo vrijdagmiddag borrel bij De Wilgenweard in Nijverdal

Tip 6: Pubquiz!

Een gezellige quizavond valt bij iedere vriendengroep in de smaak. In teams buig je je over pub-, pop- en sportquizvragen. Tussendoor is er natuurlijk ruimte om gezellig te kletsen en te borrelen.

Regel alles voor je uitje op 1 locatie

Je groepsuitje regel je in één boeking bij ons. Dus geen gedoe en georganiseer.

Neem een kijkje op onze website voor alle sportieve activiteiten.

Heb je inspiratie gekregen voor jullie vriendenuitje, maar heb je vragen of zelf leuke ideeën? Neem dan contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook.