Ik heb een vraag
Hemelvaart: lekker sportief erop uit!

Hemelvaart: lekker sportief erop uit!

Met Hemelvaart een dagje uit met de vrienden, familie of het gezin?  Wij zijn de gehele dag geopend voor diverse outdoor- en indoor activiteiten: Kanovaren,suppen, mountainbiken , verschillende kompas- en GPS tochten, of kies 1 van onze escape rooms; De Bunker, The Gentlemen’s room, Escape the forest of Beat The Matrix.

De meeste activiteiten zijn al te boeken vanaf 2 personen, dus ook voor kleine groepen hebben we een leuk programma. Verschillende activiteiten combineren kan natuurlijk ook! Geniet tussendoor of na afloop van een drankje of ijsje op ons terras aan het water. Een heerlijke manier om dit extra lange weekend te vieren!

Binnen activiteiten

We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar ook als het niet zo warm weer is kunnen we toch veel leuke activiteiten aanbieden. We hebben binnen in ons pand een klimwand, duik in één van onze escape rooms, speel met je gezin ‘the next level escape experience’ Beat The Matrix of ontmasker de mol binnen jullie familie bij het Wie is de Mol spel.

Contact of meer info

We hopen je te zien met hemelvaart ! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Beste Bezoeker!

Helaas moeten wij tot 1 juni onze deuren dicht houden. Dat betekent dat alle reserveringen tot 1 juni komen te vervallen.
Vanaf 1 juni nemen wij weer reserveringen aan. Deze kun je via de website plaatsen.
Telefonisch zijn wij op dit moment slecht bereikbaar. De e-mail wordt regelmatig gelezen en beantwoord.
Mocht je graag telefonisch contact hebben kun je via onderstaande formulier een terug bel verzoek plaatsen.

Let goed op jezelf en op elkaar! ❤️

Graag tot snel! Team De Wilgenweard

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over een activiteit