Kano varen,

vanaf 4,- p.p.
Kanovaren bij De Wilgenweard

Kanovaren over de Regge: een ontspannen uitje waarbij je geniet van de natuur en het water en toch enigszins actief bezig bent. De aanlegsteiger met kano’s ligt pal achter ons gebouw. Voor vertrek krijg je van onze instructeurs uitleg over de techniek van het kanovaren. Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar!

Kanovaren is een ontspannen activiteit voor vrienden en families. Maar ook als leuk onderdeel voor een bedrijfsuitje, als vergaderbreak of als onderdeel van een schoolreisje.

Meer informatie

Wij hebben voor het kanovaren de beschikking over Canadese kano's. Deze kano is zeer stabiel en uitermate geschikt voor de verhuur. Voor vertrek krijg je van onze gecertificeerde instructeurs uitleg over de techniek van het kanovaren. Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar!

De Regge

Het waterschap en de aangrenzende gemeenten hebben de laatste jaren veel energie gestoken om de natuurlijke loop van de Regge weer in ere te herstellen. Het resultaat is een schitterende rivier in een natuurlijke omgeving gekenmerkt door groene oevers met rijke flora en fauna.

Tijd, prijs en groepsgrootte

Kanovaren duurt ongeveer 1 – 2 uur en is te boeken vanaf 2 personen.

Kosten
Prijs per persoon vanaf: €4,00

Mijn offerte aanvraag:

Weten wat de kosten van een activiteit zijn? Vul hieronder uw voorkeuren in en plaats het in uw mandje. Ga naar uw mandje om uw offerte aanvraag definitief te maken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Minimum aantal deelnemers: 2
Selecteer Datum
 :  

* Vereiste velden

€ 4,00

Anderen bekeken ook: