Ik heb een vraag
Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel organiseren in Twente of Overijssel? 5 leuke ideeën!

Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel organiseren in Twente of Overijssel? 5 leuke ideeën!

“Je kunt je niet voorstellen dat het november is, ik kan gewoon zonder jas naar buiten” merkt collega Marjon op. “Onvoorstelbaar dat Sinterklaas over 4 weken al bijna weer voorbij is!”

December lijkt misschien nog ver weg, maar voor je het weet staan de feestdagen weer voor de deur. En dus is het goed om alvast na te denken over het organiseren van een kerstborrel of Nieuwjaarsborrel.

Een mooie gelegenheid om met collega’s terug te blikken op het jaar, gezellig te borrelen vlak voor de vakanties en wensen voor het nieuwe jaar te delen.

We geven je 5 tips om van de kerst- of Nieuwjaarsborrel een groot succes te maken.

terras in de winter bij de Wilgenweard Nijverdal

Tip 1: Kerstborrel of nieuwjaarsborrel met activiteit of escape room

Met borrelen, kletsen en lekker eten is natuurlijk niets mis: dat hoort bij de feestdagen. Maar het is leuk om ook een activiteit toe te voegen aan de kerstborrel. Verras je collega’s met een pubquiz, een swingo bingo of duik één van onze  escape rooms in of  Beat The Matrix. En geloof ons, dan blijft er nog genoeg tijd over voor de borrel!

Tip 2: Kerstborrel of nieuwjaarsborrel buiten

Beeld het je even in: jij en je collega’s warm ingepakt, op een winters terras aan het water, brandende fakkels en vuurkorven, lekkere hapjes op de bbq en glühwein in je handen. Een kerstborrel buiten (in de sneeuw misschien?) is een origineel idee toch?

Tip 3: Kerstborrel of nieuwjaarsborrel met thema

Voor de bedrijven en organisaties die echt willen uitpakken eind december is een kerst- of Nieuwjaarsborrel met een thema een leuk idee. Hebben jullie wel zin in een feestje, dan is een thema als ‘Ik hou van Holland’ of ‘De jongens tegen de meisjes’  erg leuk.

Tip 4: Kerstborrelhapjes

Borrelen op een lege maag is geen goed idee. Kies dus voor een lekker hapje tijdens de borrel. Liever iets origineler? Wat dacht je van een stamppotbuffet, een winterse bbq of SteengrillenZelf pizza’s bakken is natuurlijk ook een origineel idee!

Tip 5: Kerstborrel arrangementen

Misschien klinkt dit voor jou allemaal nog veel te ver weg en heb je geen zin om nu al uitgebreid na te denken over je kerstborrel. Maar alvast een datum plannen en een locatie vastleggen is toch slim.
En geen nood: wij doen je graag kant-en-klare suggesties. Zo heb je er zelf weinig werk aan:

Kerstborrel of nieuwsjaarsborrels arrangementen

Kerstborrel met escape room vanaf € 31,30 p.p.

  • Gezellig ingerichte zaal voor kleine en grote groepen
  • 4 consumptiemunten p.p.
  • Escape experience Beat the Matrix
  • Borrelhapjes (5 stuks p.p.)

Winterse Kerst barbecue  €48,70 p.p.

  • Sfeervolle buitenlocatie ( overdekt terras) met fakkels en vuurkorven
  • Drankjes inbegrepen (3 uur)
  • Winterse BBQ

Winterfeestavond vanaf €57,50 p.p.

Heb jij inspiratie opgedaan door deze ideeën, maar wil je liever zelf een borrel samenstellen? Dat kan natuurlijk! Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee!