Ik heb een vraag
Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel organiseren? 3 leuke coronaproof ideeën!

Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel organiseren? 3 leuke coronaproof ideeën!

Dit jaar geen kerstborrel op het bedrijf of gezellig in de kroeg? 😒 Dat betekent niet dat je dit jaar zonder feestje moet afsluiten.

De kerstborrel is hét moment om nog even gezellig het jaar af te sluiten met een gezellige en leuke online activiteit. Pak er lekker een drankje bij en ga aan de slag! 💃

We geven je 3 tips om van de kerst- of Nieuwjaarsborrel coronaproof toch een groot succes te maken.

 

Tip 1: Escape Game Rijkshotel De Nor

De Escape game voor thuis speel je gezellig in je eigen huis met z’n 2-en of met je  collega’s die ook thuis zitten.
Dat maakt deze escapegame ook zo leuk: je kunt het met z’n 2-en of met maximaal 8 mensen spelen. Zo kun je samen een spel spelen zonder dat je bij elkaar zit, maar door de escapegame -waarbij je moet videobellen met elkaar- toch een oergezellige avond hebt.

Rijkshotel De Nor is al decennia één van de grootste mysteries van Nijverdal; de ontsnapping van de bende Coetus Delta in 1997 uit Rijkshotel de Nor; De gevangenis waaruit ontsnappen niet mogelijk was.

 

Tip 2: Sterrit Autopuzzeltocht 

“Hé, we staan midden in een weiland, is dit wel goed?”

Al puzzelend moet je de weg terugvinden naar De Wilgenweard, terwijl je door de mooie landschappen van Twente, Salland en het Vechtdal rijdt! Samen met z’n tweeën kun je één van onze sterrit autopuzzeltochten afleggen. De bijrijder moet echt zijn navigatie skills laten zien, maar rijdt de bestuurder wel goed? Het is ook nog eens een vorm van teambuilding én je leert elkaar pas echt goed kennen als je bij elkaar in de auto zit.

 

Tip 3: Escape Game De Schaduwspits 

Zijn jij en jouw collega’s echte voetbalfanaten? Vind je ook dat Nederland het echt eens verdiend om het WK te winnen, nadat we al drie keer een finale hebben verloren? Dan is wellicht onze escape game De Schaduwspits iets voor jou. In plaats van dat je ontsnapt uit het stadion, zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat het Nederlands elftal kampioen wordt van het WK 2022 in Qatar! 

 

Inspiratie opgedaan?

De perfecte activiteit als bedrijfsuitje of kerstborrel in deze tijd en net zo gezellig als in de kroeg! 👏

Inspiratie opgedaan door deze ideeën, maar wil je liever zelf een borrel samenstellen? Dat kan natuurlijk! Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee!