Ik heb een vraag
Wilgenweard

Kick-off vergadersessie

Trap het zakelijk najaar inspirerend af met een actieve vergadersessie, kick-off of presentatie!

Na de zomer verschijnt iedereen – hopelijk – uitgerust en vol energie op het werk. Een goed moment om de rest van het zakelijk jaar af te trappen met een inspirerende kick-offpresentatie of vergadersessie. De Wilgenweard in Nijverdal is een prachtige vergaderlocatie met goede faciliteiten, op een inspirerende plek: dichtbij de natuur. Bovendien kan je bij ons een vergaderarrangement uitbreiden met diverse activiteiten en teambuildingsopdrachten: een verrassend begin na de zomervakantie!

Drie vergaderzalen

Start augustus of september met een brainstorm over nieuwe ideeën, de toekomst van de organisatie, over samenwerken, communicatie met de klant of over het uitbreiden van jullie dienstverlening. Een inspirerende omgeving helpt. Even weg van de vaste werkplek zorgt vaak voor frisse ideeën. Vergaderen in een luxe jachthut, in het bos of op één van de terrassen aan de Regge: het is bij ons allemaal mogelijk. We hebben 3 vergaderzalen, allemaal voorzien van alle vergaderfaciliteiten (beamers, microfoons, wifi, etc.). Geschikt voor 3 tot 200 personen!

Sfeervol vergaderen in de Jipkesbeltzaal bij De Wilgenweard in Nijverdal

Vergaderen met escape room als vergaderbreak

De ultieme vergaderbreak van dit moment is natuurlijk een escape room.

Zinvol en erg leuk;  het zakelijke combineren met ontspanning! Breid je vergaderarrangement uit met één van onze escape rooms; De Bunker, The Gentlemen’s room, escape the forest- outdoor escape room of beat the matrix, the next level escape experience.

Escape rooms speel je al vanaf 3 personen tot wel 74 personen tegelijk.

escape room gentlemens room bij de Wilgenweard Nijverdal

Vergaderen met teambuildingsactiviteiten

Het werkt goed om vergaderen of een presentatie te combineren met actieve onderdelen. Het zet medewerkers letterlijk en figuurlijk in beweging. En samen actief bezig zijn is ook nog eens goed voor de teambuilding! Wij hebben trainers die als geen ander weten hoe ze teams versterken door middel van activiteiten. Stel in overleg met hen een programma samen, met bijvoorbeeld één van onze activiteiten; escape roomsshoot outkayakpoloexpeditie robinsonfort boyardteambuildingsactiviteiten of een teambuildingspad.

Teambuildingsactiviteitten De Wilgenweard Nijverdal

Programma op maat

Kijk gerust rond op onze website om te zien wat de mogelijkheden zijn voor bedrijven. Wij denken graag mee over een originele invulling van jullie Kick off meeting in Twente of Overijssel, dus bel of mail ons gerust. Met meer dan 20 jaar ervaring lukt het ons altijd een passend programma op te stellen. Altijd op maat, waarbij we ook meedenken over bijvoorbeeld activiteiten, (gast)sprekers, eten & drinken, aankleding, overnachting, muziek of entertainment. Ons grote voordeel is dat we alles aan kunnen bieden onder één dak: sfeervolle zalen, activiteiten, hotelkamers, eten en drinken.

Over De Wilgenweard

Medewerkers letterlijk en figuurlijk in beweging zetten: dat is ons doel. Dit doen we door programma’s, trainingen en teambuilding met een actief karakter. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een sportieve dag of weekend voor alle medewerkers, waarbij jullie de touwbaan bestijgen, mountainbiken, handboogschieten of kanovaren.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

* Wist je dat wij ook bedrijfstraining en teambuilding verzorgen? Meer over dit aanbod vind je op onze speciale website Bedrijfstrainer.nl.