Ik heb een vraag

Kinderfeestje

Een verjaardag is voor kids de gelegenheid om eens flink uit te pakken. Organiseer een kinderfeestje waar nog lang over wordt nagepraat. Lekker sportief of toch liever creatief, de hoogte in of het water op, indoor klimmen en lekker buiten… bij ons kan het allemaal! 

De Wilgenweard biedt de ideale locatie voor een kinderfeestje. Water en bossen om de hoek en volop mogelijkheden voor sportieve en creatieve activiteiten. Ons activiteitenterrein is overzichtelijk, zodat je de kinderen niet uit het oog verliest.

Escape room voor kids

Op zoek naar een spannend kinderfeestje? The nex level escape experience  “Beat The Matrix” is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Er zijn 10 kamers met verschillende fysieke, samenwerkings- en mentale uitdagingen. Per kamer probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Daarnaast ga je op zoek naar aanwijzingen om het geheim van de Matrix te ontrafelen.

Arrangementen

Wie wordt de held van het kinderfeestje? De Wilgenweard helden is een arrangement speciaal ontwikkeld voor kinderen. Afsluitend kun je op ons heerlijke terras of de gezellige bar genieten van een kinder barbecue of een kindermenu.

 

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

Top