Ik heb een vraag
Met een hechter team aan de slag in 2019? Lees de 5 tips voor het organiseren van een teambuildingsdag in de winter.

Met een hechter team aan de slag in 2019? Lees de 5 tips voor het organiseren van een teambuildingsdag in de winter.

Heb je ook goede voornemens voor je team en bedrijf?

“in 2019 gaan we knallen”!
“in 2019 gaan we elkaars kwaliteiten beter benutten zodat we efficiënter werken”!
“In 2019 gaan we echt meer met elkaar doen zodat we als een sterk team functioneren”!

Laat je inspireren door ons aanbod van teambuildingsactiviteiten en maak direct werk van de goede voornemens van je team!

1. Escape Room*

Voeg een spannende en warme escape room  aan het programma! Jij en je collega’s worden opgesloten in een donkere Bunker of een mysterieuze Gentlemen’s Room. Het enige wat jullie hebben meegekregen zijn een paar aanwijzingen. En maximaal één uur de tijd om opdrachten uit te voeren en de deur te openen….

2. Escape the Forest*

Een outdoor variant op de escape room! Escape the forest is een escape game in het winterse bos, met vier uitdagende opdrachten. Jullie starten vastgeketend aan een boom midden in het bos. Vier opdrachten die achtereenvolgens moeten worden uitgevoerd. Lukt het niet binnen de tijd? Dan vertrekken jullie helaas zonder punten naar de volgende opdracht. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren én bij het eindspel een scherpe tijd neer te zetten. Lukt het jullie om het record te breken?

3. Wie is jullie mol?*

Perfect voor de winterse dagen. Heb jij in de gaten wie van jullie de boel saboteert en stiekem een andere opdracht heeft? Geïnspireerd op het populaire televisieprogramma ontwikkelden we spellen waarbij jullie onder de grond een Maya puzzel op moeten lossen (de Mol voelt zicht hier vast op zijn gemak!) en waarbij de welbekende portofoons een belangrijke rol spelen. Ook is er een spannende foto-opdracht, een ingewikkelde vispuzzel en een eilandenopdracht waarbij samenwerking essentieel is.

4. Fort Boyard*

Bij Fort Boyard draait het om Spanning, snelheid, kracht, samenwerking en slimheid. In teams duiken jullie in een ondergronds gangenstelsel, gaan jullie handboogschieten, spelen een zenuwslopend spel waarbij de kleinste bewegingen worden afgestraft en ontkomen ook niet aan onze spectaculaire indoor klimwand. Welk team doet dit het snelst en scoort hiermee de meeste sleutels?

5. Teambuildingspad*

Teambuilding op een historische locatie, dat is bijzonder! Bij Rijksmonument de Watertoren in Nijverdal kan je het teambuildingspad op. Op 40cm. hoogte heb je je collega’s nodig om zeven obstakels te overwinnen. Hier komt analyse, communicatie, creativiteit en leiderschap om de hoek kijken. Is jouw team hier klaar voor?

*al deze arrangementen zijn WKR proof wanneer dit als teambuildingsactiviteit geboekt wordt.

TIP: Sluit je teambuildingsuitje af op ons heerlijk, sfeervolle en warm overdekte winterterras. (foto) Heerlijk met warme chocolademelk en glühwein, mmm.

Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden of wil je meer informatie? We vertellen je er graag alles over! Neem contact op per email of bel naar 0548-681338. Meer inspiratie vind je hier.