Mountainbike verhuur,

vanaf 18,50 p.p.
Mountainbike verhuur

Een mountainbike huren en met vrienden, familie of collega’s het bos in. Als dat je plannen zijn, start dan bij De Wilgenweard. De prachtige Sallandse Heuvelrug ligt hier om de hoek. Beklim pittige heuvels met een stijgingspercentage tot 20% en maak afdalingen van meer dan 500 meter lang. En geniet ondertussen van de mooie natuur.

Wij verhuren kwalitatief hoogwaardige Focus Killerbee Mountainikes (26 en 29 inch).

Instructie

Voor je op pad gaat krijg je uiteraard een duidelijke instructie over o.a. de juiste schakel- en remtechniek van de mountainbike. Onze gekwalificeerde instructeurs zullen samen met jou de goede zadelhoogte afstellen. Het dragen van een helm is uiteraard verplicht en zit bij de prijs inbegrepen. Verder kun je gebruik maken van een bidon en krijg je een rugzakje mee met klein gereedschap en EHBO materiaal.

Liever met een gids op pad die jullie meeneemt langs de mooiste routes? Boek dan onze mountainbiketocht met gids.

Tijd, prijs en groepsgrootte

Onze mountainbikes zijn te huur voor een halve of een hele dag. Na afloop kun je kosteloos gebruik maken van onze douchejes.

Kosten
Prijs per persoon vanaf: €18,50

Mijn offerte aanvraag:

Weten wat de kosten van een activiteit zijn? Vul hieronder uw voorkeuren in en plaats het in uw mandje. Ga naar uw mandje om uw offerte aanvraag definitief te maken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Selecteer Datum
 :  

* Vereiste velden

€ 18,50