Ik heb een vraag
Wilgenweard

Op zoek naar een locatie voor vergaderen en teambuilding in Overijssel of Twente? 3 handige tips!

Vergaderen en actieve teambuilding zijn vaak een gouden combinatie;

  • Een paar uur effectief vergaderen en daarna ruimte voor meer actie.
  • Met de collega’s de buitenlucht in voor teambuildingsactiviteiten met een actief karakter.
  • Bovendien ondersteund door een trainer, zodat er echt ingezoomd wordt op samenwerking en teamrollen.
  • Frisse lucht en een flinke dosis energie zorgen op hun beurt weer voor nieuwe ideeën en interessante invalshoeken. Een bijzonder inspirerend programma dus!

Onder de noemer ‘Bedrijfstrainer’ organiseren wij verschillende programma’s waarbij vergaderen en teambuilding samenkomen. Kies voor een dag(deel) of een heel weekend. In dat laatste geval kun je gebruik maken van onze hotelkamers. Hoe zo’n programma met vergaderen en teambuilding eruit ziet? Dat bepalen jullie zelf! Vertel ons wat jullie wensen, behoeftes en verwachtingen zijn. Eén van onze medewerkers of trainers stelt met jullie een programma op maat samen. En op maat betekent bij ons niet meteen ‘kostbaar’, maar vooral ‘passend’!

Hieronder een lijstje voorbeelden van teambuildingsactiviteiten die heel goed te combineren zijn met een vergaderarrangement:

1. Teambuildingspad

Op een prachtige historische locatie – Rijksmonument de Watertoren – in Nijverdal vind je ons teambuildingspad. Een pad met zes obstakels op 40 centimeter hoogte. Samenwerken en vertrouwen in elkaar zijn essentieel om dit bijzondere pad succesvol met elkaar af te leggen. Een echte uitdaging dus!

Teambuildingsactiviteitten De Wilgenweard Nijverdal

2. Escape room

Duik na het vergaderen één van onze escape rooms in! Kies uit de Bunker The Gentlemen’s Room of unieke buiten escape ‘room’ Escape the forest. Met je collega’s heb je slechts 60 minuten de tijd om uit te vinden hoe je weer buiten of het bos uit komt. Los ingewikkelde raadsel op en ontcijfer aanwijzingen. Maar let op: dit gaat alleen goed als er echt wordt samengewerkt!

3. Teambuildingstocht

Lekker even een frisse neus halen tussen het vergaderen door, altijd een goed idee! Jullie maken een prachtige wandeltocht door de Sallandse Heuvelrug. Onderweg wacht een coach jullie bij verschillende punten op met uitdagende teambuildingsopdrachten. Wat wordt jullie tactiek, wie neemt de leiding en wie volgt, hoe verloopt de communicatie? Hoe beter er wordt samengewerkt, hoe meer punten er gescoord worden.

Teambuildingstocht bij De Wilgenweard in Nijverdal

Vergaderarrangementen

Een vergaderarrangement boek je bij ons al vanaf een uur. Maar meerdere dagen achter elkaar komen is natuurlijk ook mogelijk. We hebben verschillende zalen beschikbaar, voor grote en kleine groepen. Uiteraard allemaal voorzien van beamer, geluidsinstallatie, flip-over en andere vergaderbenodigdheden.

Tip: lees ook onze blog: Buiten vergaderen in Overijssel of Twente? Vier bijzondere ideeën

Vergaderen in een sfeervolle ruimte voorzien van alle vergaderfaciliteiten

Meer informatie & Contact

Voor meer informatie kun je kijken op de speciale website van Bedrijfstrainer, of download één van onze brochures. Uiteraard kan je altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag verder!