Met je team vergaderen op een bijzondere locatie in Twente of Overijssel? 3 tips!

Met elkaar brainstormen over nieuwe ideeën, de toekomst van de organisatie, over samenwerken, communicatie met de klant of over het uitbreiden van jullie dienstverlening? Een bijzondere omgeving werkt inspirerend. 
 Wij zetten graag 3 vergaderlocaties voor je op een rij, zodat het voor jou gemakkelijk wordt om de perfecte vergaderlocatie te vinden.

 

Tip 1: vergaderen in een luxe jachthut

In de Jipkesbeltzaal waan je je in een luxe jachthut (met bedstee!). Veel hout, balken aan het plafond, een knusse bar en ramen met uitzicht op riviertje de Regge. Uiteraard is alles aanwezig voor een compleet vergaderarrangement: beamer, geluidsapparatuur, flipovers, gratis wifi. Deze zaal is geschikt voor groepen tot 40 personen.

jipkesbeltzaal

 

Tip 2: vergaderen in de natuur

Vergaderen in een Nationaal Park. Dat klinkt toch geweldig? Kies eens voor een vergaderlocatie midden in het groene hart van Overijssel. Aan de rand van de bossen en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug. Combineer het vergaderen met een wandeling door het bos of met een kano- of boottocht op het water. Of vergader letterlijk in de natuur: met tafels en stoelen in het bos en een lunch op locatie.

vergaderen in de natuur bij de Wilgenweard Nijverdal

Tip 3: vergaderlocatie aan of op het water

Rondom de Wilgenweard vind je verschillende terrassen. Ze kunnen afzonderlijk of samen gebruikt worden voor een vergaderarrangement. Het terras aan de voorzijde kijkt uit op het water, hier vindt je ook de Biergarten. Het terras aan de achterzijde heeft uitzicht op ons activiteitenterrein.

vergaderen in de natuur bij de Wilgenweard Nijverdal

Vergaderen combineren met activiteiten

Je vindt de Wilgenweard op een prachtige plek omring door bos en water. We kunnen hierdoor allerlei bijzondere activiteiten aanbieden die goed passen in een vergaderprogramma. Denk aan het teambuildingspad, een teambuildingstocht of onze escape rooms.

Vergaderarrangementen

We bieden bij de Wilgenweard in de luxe jachthut, de  Jipkesbeltzaal en daarnaast in Reggezaal 1 en Reggezaal 2 vergaderarrangementen aan per uur, voor een dag of voor meerdere dagen (inclusief overnachting in ons eigen hotel).

Eten & drinken

Onze kok Arno zorgt al meer dan 15 jaar voor de lekkerste hapjes, drankjes en diners.
Is het aangenaam weer? Dan geniet je op alle terrassen van lekkere hapjes en drankjes, of van eten dat je zelf bereidt op de bbq of in de pizzajolly
We denken graag met je mee over de catering tijdens jullie vergaderarrangementen.

familie (2)

Meer informatie

Neem contact op met één van ons voor meer informatie over vergaderen in Twente of Overijssel  of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!