Locatie

Bij De Wilgenweard zetten we gasten met bijzondere activiteiten, arrangementen en evenementen letterlijk en figuurlijk in beweging, zodat ze genieten van een bijzondere dag, maar ook iets van zichzelf ontdekken. Dit doen we door het aanbieden van onder andere bedrijfsfeesten, teambuilding, themafeesten, trainingskampen, vrijgezellenfeesten, schoolkampen en familiedagen. Jong, oud, super sportief of maar een klein beetje, actief of creatief… het is ons streven om voor al die mensen een aanbod te creëren waar je warm van wordt. Met collega’s, vrienden of familie een gezellige dag beleven op een unieke locatie in Twente: dat lukt gegarandeerd bij ons!

Onze locatie in Twente, Overijssel is bijzonder: aan de rand van de bossen en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug en het water. Sportvelden, een zwembad en atletiekbaan vind je om de hoek. Op ons terrein is volop ruimte voor indoor en outdoor activiteiten en we hebben een sportherberg met 12 tweepersoonskamers. In de Wilgenweard vind je verder drie sfeervolle zalen die geschikt zijn voor vergaderen, maar ook voor workshops en feesten.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

De Wilgenweard

Sportlaan 6
7443 RA Nijverdal
Tel: 0548 - 681338
E-mail: info@wilgenweard.nl