Vergaderruimtes

Wil jij met je team vergaderen op een mooie locatie in Twente of Overijssel? Met elkaar brainstormen over nieuwe ideeën, de toekomst van de organisatie, over samenwerken, communicatie met de klant of over het uitbreiden van jullie dienstverlening. Een inspirerende omgeving helpt. Even weg van de vaste werkplek zorgt vaak voor frisse ideeën. Vergaderen in een luxe jachthut, in het bos of op één van de terrassen aan de Regge: het is bij ons allemaal mogelijk.

Combineer je vergadersessie eens met een creatieve workshop, teambuildingsactiviteit of bedrijfstraining. Er zijn opties genoeg: verschillende vergaderzalen, sessies voor één dag of voor meerdere dagen inclusief overnachting. En voor kleine en grote groepen, tot maximaal 120 personen.

Vergaderzalen

De Jipkesbeltzaal

In de Jipkesbeltzaal waan je je in een luxe jachthut (met bedstee!). Veel hout, balken aan het plafond, een knusse bar en ramen met uitzicht op het water en het bos.

  • Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur, flipovers, gratis wifi
  • Geschikt voor maximaal 50 gasten

Jipkesbeltzaal 005 Jipkesbeltzaal002

Reggezaal 1

Reggezaal 1 is een vergaderruimte voor kleine groepen. Koeien op de muur, huiden gespannen op het plafond, lichte kleuren: de ruimte ademt een natuurlijke sfeer.

  • Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur, flipovers, gratis wifi
  • Geschikt voor maximaal 50 gasten

Reggezaal 2

Ook Reggezaal kenmerkt zich door natuurlijke tinten, kleuren en materialen. Deze ruimte is echter een stuk groter dan Reggezaal 1.

  • Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur, flipovers, gratis wifi
  • Geschikt voor maximaal 100 gasten

Reggezaal 1 en Reggezaal 2 vormen zonder tussenwand één grote ruimte waar we maximaal 160 gasten kunnen ontvangen voor een vergadering.

vergaderarrangement

Vergaderopstelling

vergaderopstelling

 

Vergaderlocatie in de natuur

Vergaderen in een Nationaal Park, dat kan bij ons! Kies eens voor een vergaderlocatie midden in het groene hart van Overijssel. Aan de rand van de bossen en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug. Combineer het vergaderen met een wandeling door het bos of met een kano- of boottocht op het water. Of vergader letterlijk in de natuur: met tafels en stoelen in het bos en een lunch op locatie.

Vergaderlocatie aan of op het water

Rondom de Wilgenweard vind je verschillende terrassen. Ze kunnen afzonderlijk of samen gebruikt worden voor een vergaderarrangement. Het terras aan de voorzijde kijkt uit op het water, hier vindt je ook de Biergarten. Het terras aan de achterzijde heeft uitzicht op ons activiteitenterrein. Op alle terrassen geniet je van lekkere hapjes en drankjes, of van eten dat je zelf bereidt op de bbq of in de pizzajolly.

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van onze vergaderzalen? Stel je vraag hieronder of neem telefonisch contact met ons op. We denken graag met je mee over de mogelijkheden!

* verplicht