Overnachting NightBike Experience,

vanaf 28,50 p.p.
Nightbike Experience De Wilgenweard

Volop genieten van een mooi paar mooie dagen biken met onder andere de Nightbike Experience? Boek een overnachting bij De Wilgenweard! Dit is de start/finish locatie van de Nightbike Experience.

Overnachtingsaanbieding ‘NightBike Experience'  30 december 2018

Volop genieten van een paar dagen biken,  met onder andere de Nightbike Experience? Boek een overnachting bij De Wilgenweard! Dit is de start/finish locatie van de Nightbike Experience.

Ontspannen genieten in de sportherberg van Nijverdal


Onze sportherberg in Nijverdal is voorzien van 12 tweepersoons kamers. In elke kamer staan 2 eenpersoons bedden en er is een douche en toilet voor elke 2 kamers. De kamers in de herberg zijn comfortabel en je kunt er lekker slapen!

 

Prachtige en natuurlijke omgeving

Nijverdal ligt in het midden van Overijssel, op de grens tussen Twente en Salland. Je kunt hier genieten van de prachtige natuurlijke omgeving met de rivier de Regge en de Sallandse Heuvelrug.

 

Volop sportieve activiteiten

Naast de Nightbike Experience beschikt De Wilgenweard ook nog over een tal van andere sportieve activiteiten. De natuurlijke omgeving leent zich, naast mountainbiken, uitstekend voor boslopen, wandelen, wielennen en andere vormen van training. Ook voor het huren van kano’s, steps en ATB’s kun je bij ons terecht.

 

Het Nightbike arrangement is inclusief:

- 1 overnachtingen o.b.v. 2 persoonskamer
- lakenpakket
- 1x ontbijtbuffet

Prijs is exclusief inschrijving voor de Nightbike Experience. 

Vermelde prijzen zijn excl. eventuele éénpersoonstoeslag (€7.50 p.p.p.n.) & toeristenbelasting € 0,75 p.p.p.n.

Mijn offerte aanvraag:

Weten wat de kosten van een activiteit zijn? Vul hieronder uw voorkeuren in en plaats het in uw mandje. Ga naar uw mandje om uw offerte aanvraag definitief te maken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Selecteer Datum
€ 28,50