Ik heb een vraag
Wilgenweard

Ook zo’n hekel aan het organiseren van een personeelsfeest?

“Ik ben de pineut, ik moet dit jaar het personeelsfeest organiseren.” Joost zit met een bak koffie tegenover me, hij is afdelingshoofd van een middelgroot bedrijf. Het organiseren van een feest is overduidelijk niet zijn favoriete taak.

“Komt dat even goed uit, dat je hier naar toe komt” zeg ik. “Dat doen wij elke dag met veel plezier, daarom werk ik hier.”

De wensen die Joost heeft zijn duidelijk: “we willen een personeelsfeest waar we naast de activiteiten nog even gezellig samen zijn. En die activiteiten, het zou mooi zijn als iedereen daar ook een beetje aan mee kan doen. Geen bungyjumpen of zoiets haha.”

We krijgen vaker dit soort vragen over personeelsfeesten en bedrijfsuitjes. Juist voor gemêleerde groepen hebben we speciale arrangementen, zodat alle gasten het naar hun zin hebben.

Ik leg in het kort de mogelijkheden uit voor de groep waar Joost iets voor zoekt


Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is spannend en sportief, waarbij het op teamwork aankomt, zodat ook minder sportieve mensen van grote waarde kunnen zijn. Juist de mix van activiteiten en de vele rollen in het spel, zorgen ervoor dat een team dat goed samenwerkt, het verst komt.  

De manier waarop het spel gespeeld wordt, maakt dat iedereen enthousiast meedoet. Diep in ons hart willen we allemaal die Robinson zijn;)

Dit spel kan gespeeld worden met 10 tot 200 personen.

Expeditie Robinson, personeelsfeest bij de Wilgenweard

Wie is jullie Mol?

Wie is jullie Mol? is een iets minder sportief arrangement voor een personeelsfeest, maar uitdagend omdat je voor je team probeert te scoren maar ook met je eigen mollenproject bezig bent. Dit spel kan gespeeld worden door groepen tot 10-56 personen. Voor grotere groepen wordt een programma op maat gemaakt.

personeelsfeest wie is de mol bij de Wilgenweard

Escaperoom en escapegames

Met de 2 escaperooms, escape the forest én het nieuwe Beat the Matrix vind je een uitgebreid aanbod van escapegames. Doeners, denkers, samenwerkers, sportievelingen, wat minder sportieve collega’s;  Ze zijn allemaal nodig om snel te ontsnappen, veel punten te scoren of een geheim te ontrafelen.

De groep wordt eerst verdeeld over verschillende escape activiteiten, zodat elke groep haar ultieme escape experience kan beleven.  Hierbij speelt bijvoorbeeld groep 1 Beat the Matrix, groep 2 Escape the Forest en groep 3 één van de escaperooms met een keuze activiteit.

Met ons aanbod escapegames én Beat the Matrix bieden we een programma voor groepen van 3 tot 120 personen.

personeelsfeest escaperoom bij de Wilgenweard

Na de uitleg wist Joost wat hij wou voor zijn groep.

 “Ohja, voor ik het vergeet, we vinden het heel fijn wanneer we op de dag zelf niets hoeven te regelen. “

“We regelen het allemaal zoals we besproken hebben. Die dag hoef je niet op je horloge te kijken, wij zorgen dat alles goed en op tijd verloopt“ sloot ik het gesprek af.

Heb je ook zo’n hekel aan het gedoe rond het organiseren van een feest voor je bedrijf? Neem gerust contact met ons op. We regelen het graag voor je!