Ik heb een vraag
Wilgenweard

Schoolfeest met DJ in Overijssel of Twente organiseren? Wij ontvangen jullie graag!

Scholieren die afscheid nemen van hun middelbare school, of die een bijzonder schooljaar afsluiten… dat wil je op een bijzondere manier vieren, toch? Wat dacht je van een spetterend schoolfeest in een sfeervolle zaal, met een te gekke DJ en lekkere hapjes en drankjes? Ook voor kleinere budgetten regelen wij een onvergetelijke avond voor jullie scholieren. Om herinneringen voor eeuwig te maken!

Midden in Twente, aan de rand van het water en de bossen vind je De Wilgenweard. Een bijzonder gebouw waar we al ruim 15 jaar groepen ontvangen voor sportieve activiteiten, bedrijfstrainingen, vrijgezellenfeesten en familieweekenden. Ook scholen weten ons al jarenlang te vinden, hierdoor weten we als geen ander in te spelen op hun wensen en behoeften. Ons personeel werkt graag met jongeren en doet er alles aan om hun dag, avond of weekend tot een succes te maken.

Nieuw is ons aanbod is het schoolfeest. Helemaal ingericht op scholieren die hun school- of examenjaar afsluiten (of inluiden). We hebben een prachtige feestzaal, waar we 200 personen kunnen ontvangen voor een echt dansfeest. We kennen een aantal gave DJ’s die zorgen voor muziek, sfeer en dans. In overleg kunnen we zorgen voor een diner of voor lekker hapjes. En een (alcoholvrij) drankarrangement is natuurlijk inbegrepen. Niemand hoeft met een lege maag naar huis, want we zorgen als afsluiter voor puntzakken friet!

Feestzaal voor bedrijfsfeesten, themafeesten, schoolfeesten, familiefeesten, verjaardagen en bruiloften

Komen jullie je schooljaar afsluiten bij ons? Dat lijkt ons heel gezellig! Neem contact op voor de mogelijkheden en bekijk hier het complete arrangement schoolfeest.