Ik heb een vraag
Schoolfeest met DJ in Overijssel of Twente organiseren? Wij ontvangen jullie graag!

Schoolfeest met DJ in Overijssel of Twente organiseren? Wij ontvangen jullie graag!

Scholieren die afscheid nemen van hun middelbare school, of die een bijzonder schooljaar afsluiten… dat wil je op een bijzondere manier vieren, toch? Wat dacht je van een spetterend schoolfeest in een sfeervolle zaal, met een te gekke DJ en lekkere hapjes en drankjes? Ook voor kleinere budgetten regelen wij een onvergetelijke avond voor jullie scholieren. Om herinneringen voor eeuwig te maken!

Midden in Twente, aan de rand van het water en de bossen vind je De Wilgenweard. Een bijzonder gebouw waar we al ruim 15 jaar groepen ontvangen voor sportieve activiteiten, bedrijfstrainingen, vrijgezellenfeesten en familieweekenden. Ook scholen weten ons al jarenlang te vinden, hierdoor weten we als geen ander in te spelen op hun wensen en behoeften. Ons personeel werkt graag met jongeren en doet er alles aan om hun dag, avond of weekend tot een succes te maken.

Nieuw is ons aanbod is het schoolfeest. Helemaal ingericht op scholieren die hun school- of examenjaar afsluiten (of inluiden). We hebben een prachtige feestzaal, waar we 200 personen kunnen ontvangen voor een echt dansfeest. We kennen een aantal gave DJ’s die zorgen voor muziek, sfeer en dans. In overleg kunnen we zorgen voor een diner of voor lekker hapjes. En een (alcoholvrij) drankarrangement is natuurlijk inbegrepen. Niemand hoeft met een lege maag naar huis, want we zorgen als afsluiter voor puntzakken friet!

Sfeervolle feestavond organiseren bij De Wilgenweard Nijverdal

Komen jullie je schooljaar afsluiten bij ons? Dat lijkt ons heel gezellig! Neem contact op voor de mogelijkheden en bekijk hier het complete arrangement schoolfeest.

We hopen jullie te zien!

Beste Bezoeker!

Helaas moeten wij tot 1 juni onze deuren dicht houden. Dat betekent dat alle reserveringen tot 1 juni komen te vervallen.
Vanaf 1 juni nemen wij weer reserveringen aan. Deze kun je via de website plaatsen.
Telefonisch zijn wij op dit moment slecht bereikbaar. De e-mail wordt regelmatig gelezen en beantwoord.
Mocht je graag telefonisch contact hebben kun je via onderstaande formulier een terug bel verzoek plaatsen.

Let goed op jezelf en op elkaar! ❤️

Graag tot snel! Team De Wilgenweard

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over een activiteit