Ik heb een vraag
Wilgenweard

Schoolreisje basisschool organiseren? 3 activiteiten die niet mogen ontbreken op het programma!

Voor leerlingen is het jaarlijkse schoolreisje altijd een moment om naar uit te kijken. Reden genoeg om deze dag onvergetelijk te maken. Dat gaat zeker lukken met de arrangementen die we speciaal voor jonge mensen hebben samengesteld. Onze locatie is erg geschikt voor scholen: bossen, water en sportvelden om de hoek, een overzichtelijk activiteitenterrein en ook voldoende mogelijkheden voor een indoor activiteitenprogramma. Wij hebben alles in huis voor het leukste schoolreisje basisschool. Reken maar dat kleine avonturiers hier een geweldige dag beleven! 

1. Expeditie Robinson

De leerlingen van jouw school kennen vast het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Ze kunnen nu zelf deel gaan uitmaken van deze show! Bij ons programma Expeditie Robinson staat plezier, competitie & samenwerking centraal. De leerlingen strijden in groepen tegen elkaar tijdens verschillende super leuke activiteiten. Welk team uit jullie klas laat zien dat ze echte survivors zijn? Het arrangement is uit te breiden met een frietje, snack en wat te drinken voor een scherpe prijs! 

Schooluitje voor groep 8 bij De Wilgenweard in Nijverdal

 2. Op Avontuur

Onze ervaring leert dat basisschoolleerlingen niet terugdeinzen voor een beetje avontuur, mits op een speelse manier. Daarom stelden wij een geweldig arrangement samen waarbij ‘Avontuur’ het thema is. Peddelen in een Canadese kano op de rivier de Regge en daarna kruipen door een ondergronds gangenstelsel. Tussen door een lekkere lunch op energie te verzamelen voor het middagprogramma: als Tarzan slingeren over de vijver en daarna mikken op de roos tijdens het handboogschieten. Een heerlijk programma dat leerlingen letterlijk en figuurlijk in beweging zet!

Diverse survival activiteiten in en rond het water als schooluitje of schoolreisje

3. Beleef

Bij het schoolreisje Beleef staat beleving en plezier centraal. De leerlingen starten met een kanotocht van 1½ uur over het riviertje de Regge. Na de tocht is er een pauze van een half uur. Wie durft er vervolgens door de donkere tunnels die onder het terrein liggen? Daarna wordt er in groepen tegen elkaar gestreden bij het vlotbouwen. Wie kan het snelst een stevig vlot bouwen? En met dat vlot een afstand van zo’n 300 m. droog afleggen? Na het vlotbouwen is het de kunst om droog met het slingertouw te slingeren over de vijver. Kortom: een heerlijke dag die hopelijk eindigt met een droog pak! 

Suppen bij De Wilgenweard

Bezoek onze website om precies te zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw schoolreisje basisschool. Lees ook eens de reviews van andere scholen om te horen wat hun ervaringen zijn. Of neem contact op met één van ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!