Ik heb een vraag
Wilgenweard

Schoolreisje in Twente of Overijssel? 3 leuke ideeën!

Voor leerlingen is het jaarlijkse schoolreisje altijd een moment om naar uit te kijken. Reden genoeg om het schoolreisje onvergetelijk te maken. Twente (Overijssel) is een prachtige plek voor een schoolreisje: veel bos en water en makkelijk te bereiken vanuit heel Nederland. Onze locatie bevindt zich op één van de mooiste plekken in Twente. Al jaren ontvangen we scholen en dus weten we precies welke arrangementen goed in de smaak vallen bij jonge mensen. Hierbij onze leukste ideeën.

1. Expeditie Robinson

De leerlingen van jouw school kennen vast het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Ze kunnen nu zelf deel gaan uitmaken van deze show! Bij ons programma Expeditie Robinson staat plezier, competitie & samenwerking centraal. De leerlingen strijden in groepen tegen elkaar tijdens verschillende super leuke activiteiten. Welk team uit jullie klas laat zien dat ze echte survivors zijn?
Het arrangement is uit te breiden met een frietje, snack en wat te drinken voor een scherpe prijs!

Schooluitje voor groep 8 bij De Wilgenweard in Nijverdal

2. Op Avontuur

Onze ervaring leert dat basisschoolleerlingen niet terugdeinzen voor een beetje avontuur, mits op een speelse manier. Daarom stelden wij een geweldig arrangement samen waarbij ‘Avontuur’ het thema is. Peddelen in een Canadese kano op de rivier de Regge en daarna kruipen door een ondergronds gangenstelsel. Tussen door een lekkere lunch op energie te verzamelen voor het middagprogramma: als Tarzan slingeren over de vijver en daarna mikken op de roos tijdens het handboogschieten. Een heerlijk programma dat leerlingen letterlijk en figuurlijk in beweging zet!

Slingertouw als schooluitje, kinderfeestje of schoolreisje bij De Wilgenweard in Nijverdal

3. Beleef

Bij Beleef staat beleving en plezier centraal. De leerlingen starten met een kanotocht van 1½ uur over het riviertje de Regge. Na de tocht is er een pauze van een half uur. Wie durft er vervolgens door de donkere tunnels die onder het terrein liggen? Daarna wordt er in groepen tegen elkaar gestreden bij het vlotbouwen. Wie kan het snelst een stevig vlot bouwen? En met dat vlot een afstand van zo’n 300 m. droog afleggen? Na het vlotbouwen is het de kunst om droog met het slingertouw te slingeren over de vijver. Kortom: een heerlijke dag die hopelijk eindigt met een droog pak!

Kruipen in het ondergrondse gangenstelsel bij De Wilgenweard in Nijverdal!

Bezoek onze website om precies te zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw school. Lees ook eens de reviews van andere scholen om te horen wat hun ervaringen zijn.

Meer informatie of boeken

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!