Ik heb een vraag
3 alternatieven voor het Sinterklaas feest

3 alternatieven voor het Sinterklaas feest

“MMmmm…. wat zijn ze weer heerlijk.. die Pepernoten!” Collega’s Marjon, Nicolette en Marije zitten in september alweer te genieten van de pepernoten! “Ja Marian december lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is Sinterklaas alweer voorbij. En kun je geen pepernoot meer krijgen!” 😅

Zit jij ook alweer te genieten van de heerlijke pepernoten en ben je met de gedachten bij het grote Sinterklaas feest?

Dit jaar zal het sinterklaas feest waarschijnlijk door de hele corona crisis anders verlopen. Op het bedrijf een feest organiseren is misschien geen mogelijkheid. Toch hoef je dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

Hieronder vind je 3 geweldige sinterklaas ideeën voor jouw personeel!

1. Geef een escape uitje Beat The Matrix cadeau (voor 2 tallen en gezinnen)

Hoe leuk is dat? Met de partner of het gezin een gezellig escape uitje. Beat The Matrix is de escape game! Met maar liefst 10 verschillende kamers.. Vind zo snel mogelijk de weg in ons laserparcours, ontmantel binnen de tijd een bom, geef zo goed mogelijk antwoordt in de spiegelkamer en vind de geheime code.. De tijd tikt.. Lukt het jullie Amber te bevrijden?

2. Sinterklaas borrel met activiteit

Toch even wat leuks doen met de collega’s? Hier vind je de ruimte en kun je corona proof borrelen en een leuke acitivteit ondernemen.

Het sfeertje alleen zorgt al voor een onvergetelijk uitje. Een heerlijk (warm) drankje op het overdekte tipi terras met warme vuurkorven, heaters, warme dekentjes en gezellige winterse aankleding. Dit gecombineerd met 1 van onze coronaproof activiteiten; zoals escape the forest of een spannende quiz maakt het een top uitje.

3. Winterbarbecue

Een overheerlijk wild worstje, gepofte aardappel en sappige wildzwijnham. Geniet samen van een gezellige winterbbq op het overdekt verwarmde tipi terras. Toch liever binnen zitten, ook hier hebben wij de ruimte en geniet je van een heerlijk winterbuffet.

Enthousiast geworden van onze ideeën? Neem contact met ons op voor een offerte. Heb je nog vragen of wil de de overige mogelijkheden bespreken kun je ook altijd telefonisch even sparren.