Ik heb een vraag
Solliciteren

Solliciteren

Solliciteren bij De Wilgenweard

Ben of ken jij iemand die het leuk vindt om bij een divers en veelzijdig bedrijf te werken waar geen dag hetzelfde is en plezier voorop staat? Solliciteer dan bij De Wilgenweard

Activiteiten 

Heb jij een vlotte babbel, vind je het leuk om voor groepen te staan en houd je zelf ook van leuke themaspellen? Dan is activiteitenbegeleider bij De Wilgenweard een geschikte bijbaan voor jou! Denk aan een Expeditie Robinson, een Wie is de Saboteur of juist een themafeest als De Alleskunner. Dankzij het grote aanbod aan activiteiten zal jouw werkdag elke keer anders zijn.

Afwas

Ben jij 15 jaar of ouder? En ben je op zoek naar je eerste bijbaantje? In de afwas zoeken wij jonge medewerkers die beschikbaar zijn in het weekend en af en toe op een doordeweekse avond. Samen met een gezellig team van jonge medewerkers zorgen jullie ervoor dat alles van de horeca netjes wordt weggewerkt en de afwas schoon is. 

Horeca

Ook het horeca personeel is belangrijk. Gasten van drankjes voorzien op het terras, maar ook op een avondfeest achter de bar heb jij een belangrijke rol. Ben jij 16 jaar of ouder en lijkt dit jou leuk? Solliciteer dan gelijk!

Stage

Doe jij een opleiding gerelateerd aan toerisme, leisure, sport, facilitair of iets wat daar op lijkt? En moet jij een stage lopen? Bij De Wilgenweard bieden wij het hele jaar door stageplekken aan waarbij je gaat meelopen in een divers horeca- en recreatiebedrijf waarbij persoonlijke groei centraal staat.

 


Horecatijgers en activiteitentoppers!

Stuur een mail naar herman@wilgenweard.nl

Wie zijn wij?

De Wilgenweard is een ambitieus en toonaangevend bedrijf op het gebied van sportieve en recreatieve activiteiten, trainingen, workshops, feesten, sportieve en bijzondere evenementen. Werken bij de Wilgenweard is dus iets waar je trots op kunt zijn.

Onze medewerkers zijn enthousiast en flexibel en houden ervan onze gasten letterlijk of figuurlijk in beweging te zetten. Sportieve groepen, bedrijven, scholen, families en vrienden een onvergetelijke dag bezorgen met gave activiteiten, lekker eten en een fijne sfeer: daar worden wij warm van!

Herken jij je in dit gevoel en zie jij een carrière bij de leukste werkgever van Overijssel wel zitten? Wacht dan niet langer met solliciteren!