Ik heb een vraag
Solliciteren

Solliciteren

Solliciteren bij De Wilgenweard

Ben of ken jij iemand die het leuk vindt om de horeca te werken of onze koks ondersteunt? Een Expeditie Robinson, een Wie is de Saboteur? of een Escape Game wil begeleiden? Of iemand die juist een kei is in het bouwen van apps? 🤩

Herken jij je in dit gevoel en zie jij een carrière bij de leukste werkgever van Overijssel wel zitten? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Schroom dan niet om te solliciteren bij De Wilgenweard.


Horecatijgers en activiteitentoppers!

Stuur een mail naar herman@wilgenweard.nl!

Wie zijn wij?

De Wilgenweard is een ambitieus en toonaangevend bedrijf op het gebied van sportieve en recreatieve activiteiten, trainingen, workshops, feesten, sportieve en bijzondere evenementen. Werken bij de Wilgenweard is dus iets waar je trots op kunt zijn.

Onze medewerkers zijn enthousiast en flexibel en houden ervan onze gasten letterlijk of figuurlijk in beweging te zetten. Sportieve groepen, bedrijven, scholen, families en vrienden een onvergetelijke dag bezorgen met gave activiteiten, lekker eten en een fijne sfeer: daar worden wij warm van!

Herken jij je in dit gevoel en zie jij een carrière bij de leukste werkgever van Overijssel wel zitten? Wacht dan niet langer met solliciteren!