Ik heb een vraag
Wilgenweard

Sportief vriendenuitje

Lucky You! Jij bent dit jaar aan de beurt voor het organiseren van hét vrienden of vriendinnen uitje. Al een datum kunnen prikken met de hele groep? Dan nog het vinden van gave en originele activiteiten.

Verras je vrienden of vriendinnen dit jaar met een sportief vriendenuitje! Uiteraard passend binnen het budget… Met onderstaande tips helpen we je graag op weg!

1. Mountainbiken

De mooiste en beste mountainbike routes van Nederland vind je hier op de Sallandse heuvelrug. Start met je vrienden bij de Wilgenweard met een heerlijk kopje koffie en kies uit 1 van de 3 mountainbike routes.

De mountainbike routes in Nijverdal zijn erg afwisselend. Een technisch en uitdagend parcours door bossen en over zandheuvels.  Mooier kan bijna het niet; onverharde paden, voor Nederlandse begrippen grote hoogteverschillen en een gevarieerd landschap. Je fietst door bossen, over heidevelden, berg op en berg af.  De mountainbikeroute neemt je mee door de natuur van de Sallandse Heuvelrug zoals je die nog nooit gezien hebt.  Kom de route ontdekken en beleef het zelf!

Zelf geen mountainbike? Geen probleem, huur een mountainbike bij De Wilgenweard. Na afloop kun je kosteloos douchen. Drop je tas in één van onze kluisjes en pik je spullen na afloop weer op.

Zin in een drankje na het fietsen? Schuif aan onze gezellige bar of geniet van een heerlijke barbecue, hamburger of diner.

2. Regge Survival

Jullie zijn niet bang voor een beetje spanning of een nat pak! Daag je vrienden & vriendinnen uit in een echt survival op het water en onder de grond.

Met kano’s gaan jullie de rivier De Regge op, daarna slinger je met een touw over het water, richt je de handboog en duik je in een ondergronds gangenstelsel. Naast een erg sportief uitje is de reggesurvival ook een erg hilarische vriendenuitje.

3. Fort Boyard

Een uitdagende, spannend en soms zenuwslopende spel! Fort Boyard! Challenge je vrienden in verschillende sportieve activiteiten zoals;

  • Touwparcours (over het water) / of indoor klimwand
  • Zenuwslopend samenwerking en behendigheid spellen
  • Handboog schieten
  • Ondergronds gangenstelsel
  • Spannend Finale spel

Bij elke opdracht worden sleutels verdiend, maar verliezen kan ook! Afsluitend aan de activiteiten volgt een finale spel. De vrienden teams die veel sleutels verdiend hebben, krijgen een voorsprong.

4. Abseilen & Touwparcours

De hoogte opzoeken met je vrienden of vriendinnen?

Abseilen

Een avontuurlijk en sportief uitje waarbij de grenzen worden verlegd. Veilig gezekerd door onze instructeur loop via de steile wand van 15 meter naar beneden. Dit is een ervaring die jullie nooit meer vergeten

Touwparcours

Vol concentratie over de evenwichtsbalk, hopelijk met een droog pak met een slingertouw over het water en kriebels in je buik bij de indianenbrug op 8 meter hoogte. Het parcours bestaat uit vijf onderdelen. Perfect voor een sportief vriendenuitje

Meer informatie

We hopen dat deze opties voor een sportief vriendenuitje bij jullie in de smaak valt. We bieden nog meer activiteiten aan, zoals een gravity fall, een escape room of bijvoorbeeld een sportief themaspel Expeditie Robinson.

Kijk gerust eens rond op onze website en stel zelf een programma samen. Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.