Ik heb een vraag

Teambuilding

Zo snel als je kunt duik je achter de hooibaal, zodat je de rubberen pijlen die je collega’s afvuren nog net kunt ontwijken. Gelukkig dekt een andere collega je, dat is nog eens samenwerken! Even later trillen je handen nog van de adrenaline, terwijl jullie met het hele team samenwerkingsopdrachten uitvoeren. Wat een dag!

Wat maakt ons trainingsaanbod zo bijzonder?

Onze teambuilding is uniek in Overijssel en Twente. Ons doel is het creëren en versterken van onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen en groepsdynamiek. Dit doen we door teambuildingsactiviteiten met een actief karakter. We gebruiken buitensport als belangrijk middel om doelen te bereiken. Ons sfeervolle pand bevindt zich midden in het bos, aan het water en aan ons eigen activiteitenterrein. Dat maakt dat we alles bij de hand hebben voor een uitdagend, actief teambuildingsprogramma. 

Mix van theorie en praktijk in een groene omgeving

Onze teambuilding is altijd een mix van theorie en praktijk, waarbij we volop gebruik maken van outdoor activiteiten. De ambiance en omgeving van ons pand – midden in het groene hart van Overijssel – maakt onze teambuilding extra bijzonder. Bovendien hebben we zeer ervaren trainers in dienst, die  garant staan voor een inspirerend programma! Meer lees je op onze speciale website Bedrijfstrainer.nl.

Bedrijfstrainer.nl

Een deel van ons aanbod vind je in het overzicht hieronder. Ben je op zoek naar een compleet arrangement of programma op maat? Neem dan ook eens een kijkje op onze speciale website Bedrijfstrainer.nl.

Let op: Het is goed mogelijk dat bedrijfstrainingen of teambuilding buiten de WKR vallen. Je leest er alles over in deze blog.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

Top