Ik heb een vraag
Teambuildings uitje online

Teambuildings uitje online

Heb je ook het gevoel dat de verbondenheid met collega’s verminderd is? En ervaren je collega’s meer stress van het vele thuis zitten en het beperkte sociale contact?

Dan wordt het tijd om deze negatieve gevoelens in deze corona tijd te doorbreken en een teambuildings uitje online te organiseren, waardoor iedereen even heerlijk alles los kan laten.

Teambuilding zorgt voor een positief en hecht team!

Een goede communicatie is essentieel om productief te kunnen werken. Miscommunicatie, misverstanden, irritatie zorgen voor vertraging en een lagere betrokkenheid en productiviteit. Vooral in deze corona tijd.

Teambuilding activiteiten laten op een leuke manier zien hoe je verbaal en non-verbaal met elkaar kan samenwerken en communiceren. Misschien is de communicatie op de werkvloer nu niet zo optimaal! En daarom is het juist nu het moment om met het team een gezellige online teambuilding te organiseren! Dit helpt oude patronen te doorbreken en de communicatie nieuw leven in te blazen!

Wacht niet langer en boek nu 1 van onze teambuilings uitjes online.

Wie is jullie mol? online

Met een goede teambuilding zorg je ervoor dat de pot zoveel mogelijk wordt gevuld! Maar wie is hier de boel aan het saboteren? Één van jullie is de mol en moet zo weinig mogelijk geld in de pot zien te krijgen.. Kijk dus goed om je heen, wie gedraagt zich verdacht? Stel elkaar goede vragen en observeer tijdens de spellen.

Degene die aan het eind van het spel de meeste kennis paraat heeft over het spel is de grote winnaar. En verdient eeuwige roem! Speel nu Wie is jullie mol? Online.

Rijkshotel De Nor, escape game online

Ontsnappen zal niet makkelijk worden! Lukt het jullie door goed samen te werken? Al jaren is de ontsnapping van de bende Coetus Delta in 1997 een grote mysterie! Er gaan de wildste geruchten rond over hoe ze zijn ontsnapt. En jullie moeten samen alle aanwijzingen zien te vinden en zo met de juiste codes de gevangenis zien te verlaten.

Escape Game Rijkshotel De Nor is het online teambuildings uitje van dit moment! Een escape room die je thuis speelt, samen of online.

Rijkshotel De Nor, escape  game Teambuildings uitje online

Heb je interesse in 1 van onze teambuildings uitjes online, specifieke wensen of heb je nog een vraag neem dan vrijblijvend contact met ons op.