Teambuildings opdrachten,

vanaf 4,50 p.p.
Teambuildings opdrachten

De Wilgenweard heeft een eigen activiteitenterrein, prachtig geleden aan het water en de rand van het bos. Op dit terrein bieden we verschillende Teambuildingsopdrachten aan. Opdrachten die op het eerste gezicht misschien eenvoudig lijken, maar alleen slagen als er goed wordt samengewerkt en door goede communicatie en vertrouwen in elkaar. De Teambuildingsopdrachten zijn een perfecte mix tussen teambuilding en plezier!

Teambuilding

Teambuildingsopdrachten zijn bij uitstek geschikt voor een personeelsuitje of teambuilding. Ze bieden inzicht in groepsprocessen en onderlinge communicatie. Wie neemt de leiding en wie volgt? Hoe wordt er gecommuniceerd, is er een plan? En wat zijn de rollen van de deelnemers?
Onze teambuildingsopdrachten kunnen echter ook heel goed recreatief gebruikt worden. Bijvoorbeeld door families, vriendengroepen of scholen. De opdrachten variëren van uitdagend tot hilarisch en zullen dus zeker aanslaan.

Tijd, prijs en groepsgrootte

De opdrachten duren gemiddeld 10-15 minuten per onderdeel.
We bieden teambuildingsopdrachten aan voor groepen van 10 tot 40 personen.

Prijzen
10-15 min: € 4,50 p.p.
20-30 min: € 7,00 p.p.
30-45 min: € 9,50 p.p.

Mijn offerte aanvraag:

Weten wat de kosten van een activiteit zijn? Vul hieronder uw voorkeuren in en plaats het in uw mandje. Ga naar uw mandje om uw offerte aanvraag definitief te maken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Minimum aantal deelnemers: 10
Selecteer Datum
 :  

* Vereiste velden

€ 4,50