Ik heb een vraag
Wilgenweard

Teamtraining Coaching

Een goede coach is iemand die collega’s motiveert, inspireert en in hun kracht zet. Zonder dat dit jezelf meer energie kost dan je zou willen. In de training Coaching leer je teamleden beter met elkaar samen te laten werken.

Dit doen we door middel van samenwerkingsopdrachten en teambuildingsactiviteiten. De rol van verbale en non-verbale communicatie komt hierbij ook aan bod. De training geeft inzicht in jouw rol als coach en in het effect van jouw keuzes op anderen. Gedurende de dag kijk je van een afstand naar wat er gebeurt, maar een ander moment zit je er zelf weer middenin. 

Escape the Forest, De outdoorvariant op een Escape Room

Wat maakt ons trainingsaanbod zo bijzonder?

We bieden onze teamtraining aan vanuit Bedrijfstrainer.nl, een gespecialiseerd onderdeel van De Wilgenweard. Onze teamtraining is altijd een mix van theorie en praktijk, waarbij we volop gebruik maken van outdoor activiteiten. Daarmee worden eventuele knelpunten in de groepsdynamiek en het individuele handelen goed zichtbaar.

Ons sfeervolle pand bevindt zich midden in het bos, aan het water en aan ons eigen activiteitenterrein. Dat maakt dat we alles bij de hand hebben voor een uitdagend, actief teambuildingsprogramma. Bovendien hebben we zeer ervaren trainers -die ook buitensportinstructeur zijn-  in dienst, die  garant staan voor een inspirerend programma. Meer lees je op onze speciale website Bedrijfstrainer.nl. 

Activiteiten

De activiteiten hieronder kunnen een onderdeel vormen van jullie Training Coaching. Heb je andere ideeën of wensen, laat het dan vooral weten! Jij kent de groep tenslotte het beste.

– Escape Room

– Teambuildingsopdrachten

– GPS-tocht met teambuildingsopdrachten 

Beat the Matrix

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!  

De Wilgenweard in Nijverdal

Prijzen

Onze prijzen zijn net zo uiteenlopend als onze activiteiten. Daarom vragen we je om contact op te nemen, zodat we je meer informatie kunnen geven of vrijblijvend een offerte voor je kunnen maken.
Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!