Ik heb een vraag
Wilgenweard

Teambuilding en teamtraining outdoor in Overijssel of Twente organiseren? De ultieme tips!

Daar sta je te wiebelen, op een smalle plank 40 centimeter boven de grond. Vier van je collega’s staan – bepakt met touwen en ander materiaal – op een plateau vlakbij en schreeuwen tips, zodat ook jij veilig bij hen aankomt. Er wordt druk overlegd, de één weet het nog beter dan de ander en ondertussen houdt jullie teamleider de tijd scherp in de gaten. Zie jij zo’n spannende teambuilding of teamtraining outdoor in Overijssel of Twente wel zitten? Lees dan door voor meer informatie! 

Een teamtraining helpt jouw team zich te ontwikkelen

In veel organisaties is samenwerken essentieel om doelen te bereiken. Daarbij is samenwerken leuk, mits het goed gebeurt .Samenwerkingen verlopen beter als de deelnemers hun eigen krachten en zwaktes kennen. Welke rol spelen ze in een team en wat zijn de kwaliteiten en valkuilen die hierbij horen. En hoe verhouden deze zich ten opzichte van die van collega’s?

Met teamtraining versterk je onderlinge relaties en krijg je een frisse blik op het functioneren van jouw team

 Een teamtraining helpt jouw team zich te ontwikkelen. Natuurlijk ontwikkelen medewerkers zich het hele jaar door: door samen aan opdrachten te werken, door gesprekken met elkaar en met klanten, door de dynamiek in de groep en door (zelf)reflectie.

Een bedrijfstrainer kijkt met een frisse blik

Maar het is waardevol om iemand van buitenaf mee te laten kijken naar deze ontwikkelingen. Een externe bedrijfstrainer ziet vaak beter wat de kennis en vaardigheden zijn van teamleden en dus ook waar sterktes, zwaktes, kansen en mogelijkheden liggen. Op het gebied van communicatie, samenwerking, leiderschap en coaching.

lees verder na de foto

Teambuildingspad voor teambuilding en bedrijfstrainingen

Teamtraining is bij ons altijd een combi met buitensport en samenwerkingsopdrachten

De bedrijfstrainers van De Wilgenweard zijn zeer ervaren in het trainen van groepen op al deze vlakken. Onze teamtraining en teambuilding is een mix van binnenonderdelen (bijv. theoretisch kader, persoonlijkheidstesten, gesprekken), maar wordt altijd aangevuld met outdoor elementen. We voegen bijvoorbeeld buitensportelementen of een managementgame toe aan het programma.

lees verder na de foto

Teambuildingstocht bij De Wilgenweard in Nijverdal

Deze teambuilding outdoor activiteiten vragen om krachtinspanning, maar ook om samenwerking en vertrouwen in elkaar. Wie helpt wie, welke rol pakt iedere deelnemer en welke tactiek wordt er ingezet om – met elkaar – het beoogde eindresultaat te behalen?

Wij bieden samenwerkingsopdrachten waarbij buitensport een belangrijk onderdeel is. Opdrachten waarbij collega’s moeten analyseren en overleggen om ze te laten slagen

Wat maakt ons trainingsaanbod zo bijzonder?

Bedrijfstrainer.nl is een gespecialiseerd onderdeel van De Wilgenweard. Ons sfeervolle pand bevindt zich midden in het bos, aan het water en aan ons eigen activiteitenterrein.
Bijzonder en uniek is ons teambuildingspad op een industrieel monument met een watertoren, een historische locatie!

Dat maakt dat we alles bij de hand hebben voor een uitdagende, actieve teamtrainingen en teambuildingsprogramma. Bovendien hebben we zeer ervaren trainers in dienst, die  garant staan voor een inspirerend programma!

lees verder na de fotoBedrijfstraining of teambuildingsopdrachten bij De Wilgenweard in Nijverdal

Activiteiten

De activiteiten hieronder kunnen een onderdeel vormen van jullie outdoor teambuilding. Heb je andere ideeën of wensen, laat het dan vooral weten! Jij kent de groep tenslotte het beste.

– Mountainbiketocht met gids

– Escape Room

– Bootcamp training

– Beat the Matrix

– Fort Boyard

– Expeditie Robinson

– Teambuildingsopdrachten

– Teambuildingspad

– GPS-tocht met teambuildingsopdrachten

Teambuilding en werkkostenregeling

“Valt ons bedrijfsuitje met teambuilding nou binnen of buiten de WKR?” Als organisator van bedrijfstrainingen en teambuilding stellen bedrijven ons regelmatig dit soort vragen over de Werkkostenregeling (WKR). Daarom schreven we deze blog, waarin je precies leest hoe je een bedrijfstraining of bedrijfsuitje organiseert die buiten de WKR valt. Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Prijzen van teamtraining en teambuilding

Onze prijzen zijn net zo uiteenlopend als onze activiteiten. Daarom vragen we je om contact op te nemen, zodat we je meer informatie kunnen geven of vrijblijvend een offerte voor je kunnen maken.
Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!