Ik heb een vraag
Wilgenweard

Teamtraining op maat

Al meer dan 15 jaar ontvangen wij bedrijven en groepen voor teamtrainingen en teambuilding. We bieden deze trainingen aan vanuit Bedrijfstrainer.nl, een gespecialiseerd onderdeel van De Wilgenweard.

We onderscheiden ons door bij de bedrijfstrainingen volop gebruik te maken van outdoor activiteiten. Onze trainingen zijn altijd een mix van theorie en praktijk, waarbij we buitensport inzetten als belangrijk middel om doelen te bereiken. 

Ons sfeervolle pand bevindt zich midden in het bos, aan het water en aan ons eigen activiteitenterrein. Dat maakt dat we alles bij de hand hebben voor een uitdagend, actief teambuildingsprogramma. Bovendien hebben we zeer ervaren trainers in dienst, die garant staan voor een inspirerend programma! Meer lees je op onze speciale website Bedrijfstrainer.nl. 

Teambuildingstocht

Op maat

Onze teamtraining is altijd een training op maat. Waarbij we elementen als een mountainbiketocht met gids, een survivaltrainingteambuildingsopdrachten, of een Escape Room toevoegen aan het programma. Samen met jullie bekijken we wat wensen en doelen zijn en welke onderdelen hier het beste op aansluiten. Neem dus contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. 

Prijzen

Onze prijzen zijn net zo uiteenlopend als onze activiteiten. Daarom vragen we je om contact op te nemen, zodat we je meer informatie kunnen geven of vrijblijvend een offerte voor je kunnen maken. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!  

Let op: Het is goed mogelijk dat bedrijfstrainingen of teambuilding buiten de WKR vallen. Je leest er alles over in deze blog