Ik heb een vraag
Wilgenweard

Teamtraining & overnachting

Na een inspannende en actieve teamtraining heb je vast geen zin meer om in de auto te stappen. Dan wil je neerploffen in een lekkere stoel, nog even napraten en de dag afsluiten met een diner of borrel.

Kies daarom voor onze teamtraining met overnachting. We hebben 12 tweepersoonskamers voor jullie beschikbaar. Dit geeft je tevens de kans om het programma te spreiden over meerdere dagen. 

Overnachting bij De Wilgenweard in Nijverdal

Wat maakt ons trainingsaanbod zo bijzonder?

We bieden onze teamtrainingen aan vanuit Bedrijfstrainer.nl, een gespecialiseerd onderdeel van De Wilgenweard. Onze teamtraining is altijd een mix van theorie en praktijk, waarbij we volop gebruik maken van outdoor activiteiten. We gebruiken buitensport als belangrijk middel om doelen te bereiken. Ons sfeervolle pand bevindt zich midden in het bos, aan het water en aan ons eigen activiteitenterrein. Dat maakt dat we alles bij de hand hebben voor een uitdagend, actief teambuildingsprogramma. Bovendien hebben we zeer ervaren trainers in dienst, die  garant staan voor een inspirerend programma! Meer lees je op onze speciale website Bedrijfstrainer.nl. 

Teambuilding om elkaar te leren kennen? Kom dan naar De Wilgenweard!

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!  

Prijzen

Onze prijzen zijn net zo uiteenlopend als onze activiteiten. Daarom vragen we je om contact op te nemen, zodat we je meer informatie kunnen geven of vrijblijvend een offerte voor je kunnen maken.
Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!