Ik heb een vraag
Wilgenweard

Teamtraining samenwerken

In veel organisaties is samenwerken essentieel om doelen te bereiken. Daarbij is samenwerken leuk, mits het goed gebeurt. Samenwerkingen verlopen beter als de deelnemers hun eigen krachten en zwaktes kennen. Welke rol spelen ze in een team en wat zijn de kwaliteiten en valkuilen die hierbij horen. En hoe verhouden deze zich ten opzichte van die van collega’s?

Wat maakt ons trainingsaanbod zo bijzonder?

We bieden onze teamtraining aan vanuit Bedrijfstrainer.nl, een gespecialiseerd onderdeel van De Wilgenweard. Onze teamtraining is altijd een mix van theorie en praktijk, waarbij we volop gebruik maken van outdoor activiteiten. We gebruiken buitensport als belangrijk middel om doelen te bereiken. Ons sfeervolle pand bevindt zich midden in het bos, aan het water en aan ons eigen activiteitenterrein. Dat maakt dat we alles bij de hand hebben voor een uitdagend, actief teambuildingsprogramma. Bovendien hebben we zeer ervaren trainers in dienst, die  garant staan voor een inspirerend programma! Meer lees je op onze speciale website Bedrijfstrainer.nl. 

Teambuildingsactiviteitten De Wilgenweard Nijverdal

Activiteiten

De activiteiten hieronder kunnen een onderdeel vormen van jullie Training Samenwerken. Heb je andere ideeën of wensen, laat het dan vooral weten! Jij kent de groep tenslotte het beste.

– Escape Room

– Teambuildingsopdrachten

– GPS-tocht met teambuildingsopdrachten 

Neem contact op met één van ons voor meer informatie . Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!  

Prijzen

Onze prijzen zijn net zo uiteenlopend als onze activiteiten. Daarom vragen we je om contact op te nemen, zodat we je meer informatie kunnen geven of vrijblijvend een offerte voor je kunnen maken.
Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!