Ik heb een vraag
Teamuitje

Teamuitje

Je ziet ze bijna elke dag: jouw collega’s. De kans is zelfs aanwezig dat je ze vaker ziet dan jouw vrienden, familie en wellicht zelfs partner! Daarom is een goede sfeer op de werkvloer erg belangrijk. Maar door drukte, deadlines en thuiswerken schiet de quality time met jouw team er soms bij in. Je merkt dat iedereen iets té gefocust is op hun werk en wil graag werken aan het teamgevoel. Maar hoe? Herken jij dit gevoel? Dan wordt het weer eens tijd voor een superleuk teamuitje en De Wilgenweard in Nijverdal helpt je daar graag bij!

Teamuitje met teambuilding én plezier!

Een teamuitje staat in het teken van plezier en elkaar beter leren kennen. Wat is nou leuker dan dit te realiseren in de vorm van een activiteit? Beleef een gave teamdag met een Escape Room, thema activiteit of feestavond!

Wil je een teamuitje met een sportief programma, een creatieve dag met activiteiten en workshops of voor een feestavond of borrel?  Of een gezellige dag waarbij ook aandacht is voor het bevorderen van de samenwerking met toffe teambuildingsactiviteiten of een bedrijfstraining toe aan het programma. Alles is mogelijk, we denken graag met je mee.

Teambuildingstocht

Bedrijfsuitje in Overijssel / Twente

We hebben zo’n gemengde groep, hoe vind ik daar een teamuitje voor?”

“Hoe vind ik een uitje waar we ook nog iets aan teambuilding kunnen doen? “

“We willen een teamdag met eten en drinken na afloop”

Geen zorgen! We maken graag een programma op maat met jullie wensen. Met ons uitgebreide aanbod activiteiten, eten en drinken boek je een teamuitje waar nog lang over nagepraat wordt!

Barbecue aan het water

Vraag een vrijblijvende offerte

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!