Ik heb een vraag
Teamuitje

Teamuitje

Je ziet ze bijna elke dag: jouw collega’s. De kans is zelfs aanwezig dat je ze vaker ziet dan jouw vrienden, familie en wellicht zelfs partner! Daarom is een goede sfeer op de werkvloer erg belangrijk. Maar door drukte, deadlines en thuiswerken schiet de quality time met jouw team er soms bij in. Je merkt dat iedereen iets té gefocust is op hun werk en wil graag werken aan het teamgevoel. Maar hoe? Herken jij dit gevoel? Dan wordt het weer eens tijd voor een superleuk teamuitje en De Wilgenweard in Nijverdal helpt je daar graag bij!

Teamuitje met teambuilding én plezier!

Een teamuitje staat in het teken van plezier en elkaar beter leren kennen. Wat is nou leuker dan dit te realiseren in de vorm van een activiteit? Beleef een gave teamdag met een Escape Room, thema activiteit of feestavond!

Wil je een teamuitje met een sportief programma, een creatieve dag met activiteiten en workshops of voor een feestavond of borrel?  Of een gezellige dag waarbij ook aandacht is voor het bevorderen van de samenwerking met toffe teambuildingsactiviteiten of een bedrijfstraining toe aan het programma. Alles is mogelijk, we denken graag met je mee.

Teambuildingstocht

Deze teamactiviteiten wil je niet missen!

De Wilgenweard heeft een rijkaanbod aan activiteiten, maar welke zijn nou écht geschikt voor een werkgroep? Waar teambuilding bij in zit, maar toch gezelligheid ook in centraal staat? Daar weten wij wel raad mee! Door de variatie in de activiteiten hebben wij alles in huis voor gemengde groepen. Hieronder vind je onze vaakst geboekte teamactiviteiten:

  • Beat The Matrix: Een gaaf Escape spel met maar liefst 10 kamers én een achterliggend geheim. In groepen van 2 tot 4 personen probeer jij met jouw teamleden zo hoog mogelijke scores neer te zetten en op die manier te winnen van jouw collega’s in de andere teams! Samenwerken is echt belangrijk om te kunnen winnen en het geheim te ontrafelen. Beat The Matrix is met maximaal 32 personen te spelen en duurt 1,5 uur
  • Teambuildingstocht: Samen ga je op pad in groepen. Jullie lopen een route door het mooie bos in Twente en onderweg komen jullie een instructeur die voor jullie een samenwerkingsopdracht klaar hebt staan. Goede communicatie, leiderschap en samenwerken staan hierin centraal.
  • Kanovaren: “hè, is kanovaren wel effectief voor mijn team?” Jazeker! Met z’n tweeën of drieën zit je in de Canadese kano en samen moet je door te peddelen vooruit zien te komen. Als je niet goed samenwerkt dan ga je alle kanten op en moet je oppassen dat je niet in de bosjes belandt! Heerlijk ontspannend, gezellig en toch ook uitdagend.
  • Escape Diner Key of Life: Deze Table Escape-spel is écht de perfecte combinatie tussen teambuilding en gemoedelijkheid. Tijdens dit gave spel ontdek je de geheimen van het Oude Egypte, verlos je Toetanchamon van zijn lijden en vind je de Key of Life. Bij het oplossen van de puzzels is samenwerking key! Tijdens het spel geniet je ook van een heerlijk driegangendiner in Midden-Oosterse stijl. Je bent dan niet bezig met het spel, dus genoeg tijd om bij te kletsen!

Naast deze toffe activiteiten, hebben we natuurlijk nog veel meer! Bekijk het aanbod hier.

 

Barbecue aan het water

Jouw bedrijfsuitje in Overijssel / Twente

We maken graag een programma op maat met jullie wensen. Met ons uitgebreide aanbod activiteiten, eten en drinken boek je een teamuitje waar nog lang over nagepraat wordt! Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!