Ik heb een vraag
Wilgenweard

Drankje, hapje doen op de terrassen aan de oevers van de Regge?

Kunnen we als wandelaar, fietser, mountainbiker, wielrenner of hardloper ook bij jullie wat drinken en eten? Of zijn jullie alleen voor groepen? Jazeker, kan dat! Onze terrassen (aan de Regge) en grand café zijn open voor ‘losse’ gasten én groepen. Je bent van harte welkom om te genieten van een lekker hapje, drankje of mmmm, een heerlijk schepijsje, aan de oevers van de Regge!

5 terrassen om uit te kiezen

Waterterras

Wil je genieten óp de Regge? Kom naar ons unieke drijvende waterterras!
Dit terras is een bijzondere belevenis, waar je met schoenen of blote voeten kunt genieten van je hapje, drankje. Je schoenen mag je natuurlijk aanhouden, maar ze kunnen nat worden…

Biergarten en ‘Hooiberg’

Uitzicht op de Regge, de kanovaarders. En die suppers, houden ze hun balans of… Het is genieten in de Biergarten en de Hooiberg, onze terrassen op de oevers van de Regge.

Overdekt terras

Je zit altijd goed op het sfeervolle overdekte terras vóór de Wilgenweard. Beschermd tegen regen, kou of te felle zon kun je hier het hele jaar rond terecht.

Grand Café

Bijkomen en binnen zitten? Onze Rietslenk is een gezellig Grand Café, waar je droog en warm kunt zitten.

Uit eten in Nijverdal aan de Regge

  • Woensdag t/m zondag terras en bar geopend
  • Heerlijk uit eten aan de Regge! Van woensdag t/m zondag kun je bij ons lunchen (zonder reservering!). Van donderdag t/m zondag kun je bij ons dineren op reservering.

Contact

Reserveren voor je hapje drankje is niet nodig. Wil je toch vooraf even contact? Bel of chat via 0548-681338, of stuur een mail.