Ik heb een vraag
Wilgenweard

Trainingskamp handbal

Wat is er leuker dan met je handbalteam een weekend weg te gaan op handbal trainingskamp? Je samen voorbereiden op het seizoen en werken aan de teambuilding. Maar natuurlijk moet er ook ruimte zijn voor ontspanning en een hoop lol.

De Wilgenweard is dan de ideale locatie: sporthallen en sportvelden om de hoek, zodat je op ieder moment van de dag  sportief aan de slag kunt gaan. Ook vind je hockeyvelden, een zwembad, de atletiekbaan, wielrenbaan en bossen in de buurt. En we hebben overnachtingsmogelijkheden, (sport)maaltijden en zelfs een wasservice.

Wil je naast de oefenwedstrijden en trainingen ook nog andere sportieve activiteiten ondernemen? Dat kan bij De Wilgenweard: wat dacht je bijvoorbeeld van een mountainbiketocht op de Sallandse Heuvelrug of een teambuildingactiviteit! En op ons eigen terrein hebben we o.a. een indoor klimwand, een abseiltoren, een touwparcours en Gravity Fall tokkelbaan waar je vanaf het 12 meter hoge platform naar beneden tokkelt.

De Sallandse heuvelrug verkennen met een gids bij De Wilgenweard in Nijverdal

Naast al het sportieve geweld moet er natuurlijk ook ontspannen worden. Dat kan met een themafeest of workshop in een van onze drie feestzalen.

feestzalen bij de Wilgenweard Nijverdal (2)

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!