Ik heb een vraag

Trainingskamp hardlopen

Een trainingskamp voor hardloopgroepen is hét ideale moment om je optimaal voor te bereiden op hardloopevenementen en -tochten. Twee of drie dagen in een prachtige omgeving hardlopen en de mogelijkheid om andere sporten beoefenen, maar ook ontspannen en borrelen.

De Wilgenweard biedt de perfecte locatie voor een hardloop trainingskamp in Nederland: heuvels, bossen en gemarkeerde routes, dus volop mogelijkheden voor intensieve trainingen en duurlopen om de hoek. En ook overnachtingsmogelijkheden, (sport)maaltijden en zelfs een wasservice.

Wil je naast hardlooptrainingen ook nog andere sportieve activiteiten ondernemen? Dat kan bij ons: wat dacht je bijvoorbeeld van een mountainbiketocht op de Sallandse Heuvelrug of een teambuildingactiviteit! Of misschien is een workshop hardlopen wel echt wat voor jullie.

Naast al het sportieve geweld moet er natuurlijk ook ontspannen worden. Dat kan met een themafeest of workshop in één van onze drie feestzalen.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

Top