Ik heb een vraag
Wilgenweard

Trainingskamp hockey

Steeds meer hockeyteams gaan op hockey trainingskamp om fanatiek te trainen, voor extra teambuilding of om zich optimaal voor te bereiden op het aankomende seizoen. Bovendien leer je elkaar ook eens van een andere kant kennen tijdens zo’n kamp en is er ruimte voor gezelligheid en lekker eten en drinken.

De Wilgenweard is de ideale locatie voor jullie trainingskamp. Op loopafstand vind je de hockeyvelden van HCHN. Wil je naast oefenwedstrijden en trainingen ook nog andere sportieve activiteiten ondernemen? Dat kan! Wat dacht je bijvoorbeeld van een mountainbiketocht op de Sallandse Heuvelrug of een bootcamp in het bos? En op ons eigen activiteitenterrein kan je het touwparcours afleggen, handboogschieten of aan de slag met allerlei teambuildingsopdrachten. Conditie opbouwen kan natuurlijk ook op de wielerbaan, de atletiekbaan, in het bos of op een sportveld. Dit alles vind je bij ons om de hoek!
En we hebben overnachtingsmogelijkheden, (sport)maaltijden en zelfs een wasservice.

Compleet verzorgde trainingskampen voor elke sport

Naast al het sportieve geweld moet er natuurlijk ook ontspannen worden. Dat kan met een themafeest of workshop in een van onze drie feestzalen. Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!