Ik heb een vraag
Wilgenweard

Trainingskamp in Overijssel of Twente? 6 redenen om te kiezen voor De Wilgenweard

Steeds meer sportclubs gaan op trainingskamp om zich optimaal voor te bereiden op het nieuwe sportseizoen. Wij ontvangen al meer dan 17 jaar sportieve teams en weten ondertussen precies waar een geslaagd trainingskamp aan moet voldoen. Dus – met best een beetje trots – zetten wij voor je op een rij wat een trainingskamp bij De Wilgenweard tot een succes maakt.

1. Alles onder één dak

Bij De Wilgenweard in Nijverdal vind je alles onder één dak: een gezellige groepsaccommodatie met sportherberg en sportvelden, water en bos om de hoek. We bieden sportieve activiteiten en teambuilding op ons eigen terrein en avondprogramma’s – bijvoorbeeld een themafeest of pubquiz – in één van onze feestzalen. Wasservice, massages, sportmaaltijden… u roept, wij draaien!

De Wilgenweard in Nijverdal

2. Inspirerende locatie

De omgeving bepaalt het succes van jullie training. Ons pand grenst aan het bos en het water. Dit zorgt niet alleen voor een goede sfeer, maar voor een hardlooptraining of ritje op de mountainbike ben je dus ook meteen op de goed plek. Kies dus voor een locatie waarbij de Sallandse Heuvelrug direct bij de achterdeur begint.

3. Oefentegenstanders

Je las het al: sportvelden, een kunstgrasveld, zwembad en atletiekbaan vind je op loopafstand, zodat jullie zoveel kunnen trainen als nodig. Het trainingsresultaat meteen testen tegen een geschikte oefentegenstander is een extra voordeel. Zo worden jullie eens uitgedaagd door een totaal onbekende tegenstander. Durven jullie de uitdaging aan?

4. Sportieve activiteiten

Een aantal trainingsmomenten inplannen is één. Maar denk er ook eens aan om de conditie op een andere manier te verhogen. Bijvoorbeeld door een mountainbiketocht, een abseilparcours, een indoor klimwand of een archery tagDeel jullie wensen en doelen met ons en we denken graag mee welke activiteiten hier het beste bij aansluiten.

5. Teambuilding

Combineer je trainingskamp eens met een aantal teambuildingsactiviteitenOpdrachten waarbij het een must is om écht samen te werken en elkaar te (leren) vertrouwen. Of wat dacht je van een gps-tocht met teambuildingsopdrachten? Het versterkt het teamgevoel en dat is een mooi voordeel voor de rest van aankomend seizoen! Wij hebben ervaren trainers en coaches in dienst die jullie optimaal kunnen ondersteunen bij deze teambuilding.

Bedrijfstraining of teambuildingsopdrachten bij De Wilgenweard in Nijverdal

6. Avondprogramma

Naast al het sportieve geweld moet er natuurlijk ook ontspannen worden. Ontsnap binnen het uur uit één van onze spannende escape rooms. Of kies voor een themafeest, zoals ‘Ik hou van Holland’, een Casinoavond of een quizavond.
Willen jullie lekker dansen in een discotheek in de buurt? Dan bellen we een taxi voor je!

Enthousiast geworden over onze trainingskampen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Onze informatiebrochure downloaden kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties van Overijssel en Twente!