Ik heb een vraag
Wilgenweard

Trainingskamp voetbal organiseren in Twente? 4 tips

Steeds meer (amateur)voetbalclubs gaan op trainingskamp om zich optimaal voor te bereiden op het voetbalseizoen. Fanatiek trainen, een oefenwedstrijd spelen, maar ook tijd voor andere sporten en natuurlijk goed eten en een gezellig feest. Jij en je teamgenoten zien het vast al helemaal voor je. Toch hebben wij nog 4 tips voor je om jouw trainingskamp tot een nog groter succes te maken.

Tip 1: Regel een Oefenwedstrijd

De ideale locatie voor een voetbal trainingskamp heeft sportvelden om de hoek. Zodat jullie zoveel kunnen trainen als nodig, ook op kunstgras. Het trainingsresultaat meteen testen tegen een geschikte oefentegenstander is een extra voordeel. Zo worden jullie eens uitgedaagd door een totaal onbekende tegenstander. Durven jullie de uitdaging aan?

Locatie trainingskamp Overijssel De Wilgenweard in Nijverdal

 

Tip 2: Sportieve activiteiten

Een aantal trainingsmomenten inplannen is één. Maar denk er ook eens aan om de conditie op een andere manier te verhogen. Bijvoorbeeld door een mountainbiketochtabseilen, een indoor klimwand of een archery tag.

Sportieve teambuildings, mountainbiken op de Sallandse Heuvelrug

 

Tip 3: Teambuilding

Een goed voetbalelftal is een hecht team. Combineer je voetbal trainingskamp daarom eens met een aantal teambuildingsactiviteitenOpdrachten waarbij het een must is om écht samen te werken en elkaar te (leren) vertrouwen. Of wat dacht je van een gps-tocht met teambuildingsopdrachten? Het versterkt het teamgevoel en dat is een mooi voordeel voor de rest van het voetbalseizoen!

 

Tip 4: Themafeest

Naast al het sportieve geweld moet er natuurlijk ook ontspannen worden. Een themafeest is hiervoor een originele optie. Denk aan ‘Ik hou van Holland’, een Casinoavond of een quizavond.
Check ook of de locatie in de buurt van een discotheek is, zodat er ook een avondje flink gestapt kan worden.

 

Ik hou van Holland het themafeest voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, familiefeesten & vriendenfeesten

Groepsaccommodatie Twente  

De Wilgenweard is de ideale groepsaccommodatie in Twente en Overijssel. Onze locatie is uniek: aan de Regge, aan de rand van sportvelden, het bos en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug. Onze zalen zijn zeer geschikt als groepsaccommodatie voor teamuitjes, themafeesten of workshops. Overnachten is mogelijk, we hebben 12 kamers voor 2 personen beschikbaar. Ook voor het eten en drinken wordt gezorgd, overdag, ’s avonds, in de groepsaccommodatie of buiten op locatie. Alles is mogelijk, dat maakt De Wilgenweard zo’n unieke plek voor groepen!
Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan ook.Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!